maandag 3 januari 2011

Pins, papier en niet te vergeten mijn give-away!

Ik heb weer wat pins en knopen gemaakt, en niet zulke kleintjes ;-) Nee, deze zijn 4,6 / 2 en 3,7 cm groot. Ik vind dit echt de mooiste kleurencombinatie van Eline's huis.
Maar deze vind ik ook super leuk:
 4,6 cm groot
 3,7 cm
3,7 cm pin en een knoopje van 1,5 cm
De bovenste heb ik gezien bij Haakmuts. Bij haar heb ik een button met dezelfde afbeelding gekocht en ik vond hem zo mooi, dat ik de stof ook bij VanMarieke (waar ook de knopen vandaan komen) besteld heb. Weten jullie nog van mijn surprise? Inderdaad, ik kreeg een waardebon van 15 euro van VanMarieke, dus jullie begrijpen dat die goed besteed is. De stof van de cupcake komt er ook vandaan. Leuk hè?!
De onderste drie en nog wat anderen komen binnenkort in mijn webshop samen met nog wat andere dingetjes. Maar ik loop te ver vooruit, want ik heb later nog meer leuk nieuws over mijn webshop! (wordt vervolgd in een later bericht)
Ik maak het liefste pins met de grote 'knopen', omdat het zo leuk is om ze steeds ergens anders op te doen. Op een tas, een sjaal, maar ook als punaise zijn ze leuk. Eventueel kan ik er een knoop van maken en zelfs magneten.
Ik had namelijk weer wat bestellingen, vanuit België nog wel!! Dus heb ik weer wat leuke goodies en labeltjes gemaakt. Ik ben eigenlijk niet zo van het 'papier',  maar ik herinnerde me ineens dat ik voordat ik het boek had, ik een setje papier van Eline's huis had gekocht.. erg hè?! Dus dat gisteren maar eens opgezocht en ermee aan de slag gegaan. Zoals ik al schreef, verwacht van mij geen scrabdingetjes, dat laat ik heel erg graag aan anderen over! Ontzettend knap vind ik dat! Maar dus wel labeltjes en deze schattige envelopjes die ik van Nicole heb gekregen (waar overigens ook precies een kleine button in past!)
Als laatste, is eindelijk dit pakje vandaag weggegaan, sorry Natasja dat het wat langer duurde ;-)
en heb ik, geloof ik, wel genoeg taartjes etc. voor mijn give-away!
Denken jullie er nog aan?!
uiteraard ben ik ook druk met de 'rest' van het pakje.... ;-)
kleine sneak preview dan.. 
liefs, Nancy

17 opmerkingen:

Unknown zei

Leuk nancy!! Wat een vrolijke kleurtjes allemaal!!! Daar wordt ik weer een beetje vrolijk van na zo'n stomme dag als vandaag!
Eline's huis is echt een mooie serie!

Fenny zei

Wauw mooi zeg! Eline inspireert wel! ;)
ik laat mij ook graag inspireren, door het boek maar ook door anderen die haar boek gebruiken.

Lique zei

Je bent maar druk!

SUper tof zeg!

Die 'envelop zakjes' die grote, is daar een pons van ofzoiets? Hij is zoooo gaaf!

KROSI EN SANI zei

Hoi, Nanc super cute allemaal!!

liefs Angeline

Het Knuter Huuske zei

Oohhh Lekker fleurig allemaal! Ik wordt daar altijd heel vrolijk van :)
Hoop dit jaar ook een beetje basis lichte kleur en dan met veel kleur accenten in ons huis te creëren. Dat lijkt me heel erg leuk en lekker vrolijk.
Ik vind je gemaakte pakketje erg mooi.
Het hart met het kant vind ik ook erg mooi.
En wat veel taartjes heb je gemaakt!
Ik moet nog even weer in het ritme komen hier.
De planning die ik had ging niet zo als verwacht (heel raar.... Dat is heel vaak zo dat als ik eens een planning maak het niet werkt :S ....)

Wens je nog een fijne avond....

Groetjes van Ivonne

Unknown zei

Dank jullie wel ;-) Lique: de envelop heb ik gewoon uitvergroot, nagetekend van de kleine ;-) Waarschijnlijk was de kleine scannen en dan uitvergroten makkelijker geweest, maar dat kostte te veel moeite haha! Kan ik alsnog doen hoor!
Ivonne: het hart is jammer genoeg geen echt kant hoor, maar papier ;-) De kinderen hebben hier nog vakantie, dus een ritme is er nog niet. Volgende week, hoop ik!!! Ik ken dat ja, een planning die niet werkt, succes!! Jij ook een hele fijne avond!!
Fenny: hoe is het met jouw borduurwerk?

Anoniem zei

Oh wat een mooie dingen allemaal zeg! Heel leuk en kleurrijk!

kimmie zei

Die knopen zijn echt heel leuk en die taartjes zijn zo cute!

Mariska zei

Wat heb je ontzettend leuke dingen gemaakt, leuk papier van Eline. Ik heb een linkje van je give away op mijn blog gezet met een fotocollage...kom maar eens kijken op mijn blog...vind het erg leuk om met fotootjes te spelen en al helemaal als er leuke dingen op staan:)

Katrientje vanalles zei

frisse kleuren en oh zo een mooie knopen heb je daar gemaakt.
Ik duim voor mijzelf bij de give away, diegene die wint gaat super blij zijn.
:-)

Sow Cute! zei

Oooooh! Waarom heb jij altijd van die leuke dingetjes... Zit altijd met grote ogen te kijken naar je nieuwe hebbedingetjes. Vind je knopen echt helemaal te gek! Ik hoop zo dat ik je give-away win... :-)

Liefs Romana

Anoniem zei

Superschattig weer! Je bent weer druk bezig geweest! :)
Dikke knuf!

Anoniem zei

Oooooo wat een leuke dingen allemaal, de taartjes zijn wel het einde. Maak je ook zoiets maar dan in de vorm van handtasjes?

Denco zei

Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt!! Hier is het gewone leven weer begonnen kinderen weer naar school en ik gewoon weer werken. Moet weer even aan het ritme wennen maar komt vanzelf weer goed.

Anoniem zei

Wat ziet dat er allemaal weer leuk uit!

Esther zei

Wauw wat heb je weer leuke/mooie dingen gemaakt. Super je give away, ik doe graag mee. Groetjes Esther

Le Patiné zei

Hoi Nancy,

vandaag heb ik mijn kadootjes binnen gehad. Ik vind ze helemaal super. De taartjes zijn om op te eten, en tasje en naalden kaartje zitten al met een klein klosje garen in mijn tas formaat big shopper. Nu kan ik ze echt niet meer kwijt raken. En dat alleen maar omdat ik volger ben geworden.
Ik heb er gelijk een blog over geschreven met een link naar jouw blog dus wie weet is binnen kort de 500st volger er ook.

groetjes Natasja