dinsdag 28 september 2010

Mandjes à la Nicollie en swap met Creanoes

Vandaag weer eens iets achter de naaimachine gedaan..
Twee mandjes à la Nicollie (nou ja, een beetje dan ;-) en een ritstasje (ik weet nog niet wat ik er in ga doen, maar dat komt wel goed!) gemaakt van het geweldige stofje van Michaja 
de binnenkant is van roze polkadots, ik vind hem helemaal geweldig, maar dat komt natuurlijk door het stofje ;-)
Daarnaast heb ik nog een privé-swap met Creanoes gedaan. Zij wilde graag Amigurumi, dus ik kon me heerlijk uitleven.. klik hier als je wilt zien wat ik allemaal heb gemaakt.. en dit heb ik gekregen:


Echt super!!! De drie grote 'buttons' zijn dus geen buttons maar spiegeltjes!! De uil heb ik zelf aangeleverd als plaatje (ik heb er ook een hanger van) en de andere twee heeft ze met stof gemaakt, echt prachtig!
Prachtige kralen, een geweldige Matroesjka sleutelhanger, een hanger om aan een ketting te hangen (nu weet ik eindelijk hoe het moet, dank je wel!!) en nog veel meer!!
Dank je wel, Anoeska!! Ik ben er heel erg blij mee!! Het was een geweldige swap!!
Geweldig ook alle reacties nog steeds op mijn give-away!! Ik probeer nog steeds iedereen te antwoorden, maar als ik iemand vergeet, 'zeg' het me hoor!

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke swap en tasje, maar je mandjes zijn helemaal super! :D
En dat is niet omdat ze "a la Nicollie" zijn hoor. ;) hihi...
Knuf!

Lydia zei

Erg leuk geworden, die tasjes en ook met je swap heb je erg geboft, geweldig mooie spulletjes. Wat bedoel je met antwoorden op iedereen die meedoet met je give away??

Smotzy zei

Dat vogeltjesstofje is helemaal geweldig!! Zo schattig.

Heb ik een GiveAway van jou gemist???

Grz,
Shaula

Unknown zei

Lydia: Ik bedoel gewoon opzoeken wie me is gaan volgen, een berichtje achterlaten en natuurlijk ook volger worden ;-) Dat vind ik zo leuk aan een give-away, nieuwe blogs vinden!

Shaula: je doet toch wel mee zeker ;-) Zie iets verder beneden..

Groetjes, Nancy

Michaja zei

Hoi Nancy, wat ziet mijn oog???? Je hebt een ontzettend leuk tasje gemaakt met één van de sofjes die ik je heb gestuurd. Hij is echt helemaal geweldig. Zo ook de andere hoor :)
En je swap spulletjes zijn helemaal top! Leuk hoor dat swappen.
Ik vroeg mij af weet jij een goede site waar ik sleutelringen met musketonhaak kan vinden? Zo eentje die jij ook aan je prachtige tassenhanger hebt gedaan? Ik ben hier al bij de doehetzelf-er geweest maar niets gevonden. En een avondje zoeken op internet heeft me ook niets opgeleverd behalve een Belgische site waar ik er direct 500 moet bestellen! En ik ken het Franse woord niet dus kan ook niet op Franse site zoeken!! Haha niet echt veel geluk dus.
Groetjes en alvast bedankt
Michaja

ditjes-datjes zei

Wat een leuke mandjes.En je swap is ook al zo leuk.
Wat is dat bloggen toch leuk.Ik loop weer over van de ideetjes.Nu de tijd nog.
Groetjes,Ingrid

Unknown zei

Wat een geweldig stofje!! Die vogeltjes!! :D :D
En wat een mooie spulletjes allemaal!
Je bent weer goed verwend meis ;)

@ Michaja: ik koop mijn ringetjes op www.allemaaldingetjes.nl Misschien heb je er wat aan?

Liefs!!

Unknown zei

Leuk hè, Maaike? Geswapt met Michaja ;-)
En bedankt voor de tip van de site! Ik weet namelijk niet meer waar ik ze vandaan heb. Ze komen uit mijn 'sieradenvoorraad', ik denk bij Sayila.com, maar ik heb even gauw gekeken en de site die Maaike aangeeft, is niet duur!

liefs, Nancy

studiowit zei

Wat een leuke dingen zie ik hier weer voorbij komen.
De spiegeltjes zijn erg leuk!

Roos zei

Wat een hoop leuke spulletjes weer, de mandjes zijn zo vrolijk van kleur, mooi gemaakt!

Michaja zei

Maaike en Nancy bedankt voor jullie links. Heb ze ondertussen ook in FR gevonden maar wel duurder. Maar wellicht als je de uiteindelijk prijs met bezorgkostn uitgerekend kom ik op hetzelfde bedrag uit. Daar zal ik nog even naar kijken. Of ik laat ze naar mijn moeder sturen die ze weer voor me mee neemt.
In ieder geval bedankt.
En Nancy ook bedankt voor het meedoen aan mijn give-away!

Shoebox Seamstress zei

Hoera! Een eerste volger! De andere blog is hetzelfde, maar in het Engels. In eerste instantie ben ik een Engelse blog begonnen, maar mijn grootouders wilden het ook graag volgen, vandaar ook een Nederlandse versie. Ik vind dat je hele mooie dingen maakt! Ik ben nog een blogspot "groentje", maar kijk mijn ogen uit naar all ecreatieve blogs en mensen en winkeltjes!!

Anoniem zei

Dat stofje van Michaja vind ik echt te leuk!