dinsdag 18 mei 2010

Telefoonhoesjes

Na de tea wallets is het tijd voor wat anders, al is het ook wel erg leuk om een hele set te maken.. maar ik loop vooruit ;-) TELEFOONHOESJES dus! Op MiekK's blog (dank je wel!) staat een hele makkelijke tutorial. Ik heb hem alleen wat groter gemaakt, omdat mijn telefoon (en die van mijn swap-partner, ja inderdaad, de aanleiding is een swap op swab-bot-com) iets groter is. En ja, het is net als met de tea wallets.. heb je er eentje gemaakt.. kun je niet meer stoppen.. nu nog kijken welke ik weg geef en welke ik zelf houd ;-) Ik ben ook nog aan het kijken hoe ik ze een beetje leuk kan maken..'pimpen', dus sommige zijn ook nog niet helemaal af. 

6 opmerkingen:

BDDesigns zei

He Nancy, wat zijn ze leuk! Ik moet ook nog een hoesje maken voor de swap, haha. Heb vandaag net nieuwe lapjes gekocht (zie blog)Dus kan weer even vooruit (niet dat ik niets meer had...ahum!)

Groetjes Brenda

Mirjam zei

Jeetje goed bezig zeg!! Ze zijn leuk!

Anni zei

Oh ja die zijn ook leuk!

The Sparkle zei

Wat een leuke hoesjes.
Van geweldige stofjes.

Heb me vandaag zitten vergapen op een stoffen site. Het is maar goed dat die Amerikaans is anders had ik extr kastruimte nodig in huis ;)

bellzdesigns4u zei

Hoi, hoi meid ik heb je bericht ontvangen, wat leuke hoesjes,ik heb ook een paar gemaakt, andere model! En binnenkort ga ik meedoen met swap,laat je weten, bedankt voor je hulp trouwens, lief van je!

XoXo Aisha

Nicole zei

Die zijn ook al zo leuk! Ik vind de rose het leukst. :)