vrijdag 28 mei 2010

De 'Christina Aguilera' jurk

Nou, 'ze' is vertrokken.. Lisa alias Christina Aguilera. Afgestyled door zus Kim, met knalrode lippen, op weg naar haar Hollywood feestje! En ja.. ik was best trots ;-) niet alleen op 'mijn creatie', maar 'gewoon' op mijn prachtige dochter!

10 opmerkingen:

Smotzy zei

Schitterende jurk. Daarmee steelt ze vast de show.

Groetjes,
Shaula

Lisette zei

Wat een plaatje!

bellzdesigns4u zei

Hoi hoi, meid mooie jurk zeg en je dochter ziet er leuk uit!!!En v.w.b tutorial dankjewel ik doe het graag, en vind het wel jammer,ik denk wel misschien te stoppen met bloggen, kijk wel,veel energie en weinig die het leuk vinden!!! das jammer.

8r1id - Bobbeez zei

Zo Nancy, wat een kanppe meid. Lijkt ze een beetje op je ? :-)

Anni zei

Zo da's goed gelukt zeg! Wat onwijs gaaf, de jurk en de dame er in!

Mirjam zei

Wat gaaf zeg!! Ze was er vast heel blij mee!

Homemade by Nancy zei

Dank jullie wel!!! Het was een zeer geslaagd feestje! Ze was tweede (na Marilyn Monroe) in de talentenjacht en iedereen (inclusief de moeders .. trots trots.. ) vond haar jurk geweldig!!
En 8r1id: ze zeggen altijd van wel, maar of ze daar zelf zo blij mee is ;-) De krullen waren ook niet 'echt' hoor haha! Ze heeft net zulk steil haar als ik! Maar een carmenset doet wonderen!

Anoniem zei

De jurk was supaarmooi mama(L)
egt waar!
xxxx Lisa Hou van je(K)

Anoniem zei

Zit even jouw blog door te spitten op zoek naar de blogs over de Japanse stofjes. Dit is dus jouw Lisa. Wat en prachtige meid! En die jurk heb jij voor haar gemaakt? Knap!

Dolina zei

ooooh! zo leuke jurk!
mooi gedaan.