woensdag 12 mei 2010

Eco-tas

Maak een boodschappentasje uit een (leuk!) stofje dat je ergens vandaan gehaald hebt (let wel, het is niet de bedoeling dat je alle alle stofnetten van je zolder mee in dat zakje steekt ;-), dus stop het dan eerst eens in je wasmachine) en maak je partner er blij mee. Tassenpatronen kan je vinden op internet.
Dit was de opdracht voor een nieuwe swap. Nu heb ik geen stofjes op zolder liggen, ja, een hoop andere rommel, maar daar heb ik wel een hele container voor nodig ;-) maar... ik had eens een stofje bij Ikea gekocht en wist eigenlijk niet zo goed wat ik daar van moest maken, dus dat heb ik gebruikt en een stuk stof waar ik eens kussenhoesjes van gemaakt heb voor de binnenkant en dit is hem geworden..de eco-tas
het vogeltje heb ik uitgeknipt uit de stof en er een soort tashanger van gemaakt als 'leuk detail' ;-)

En de binnenkant, met zak uiteraard. Altijd handig voor je portemonnee of zo ;-) Mijn swap-partner Creaklijntje was er gelukkig ook erg blij mee (ik vond hem stiekem zelf ook wel heel erg leuk, maar ik heb nog stof over)

9 opmerkingen:

Het Kabinet zei

Die is zeker leuk geworden :)

CreAnoes zei

Wat een leuke! Ik wil ook nog proberen er een te maken, maar aan de swap durfde ik nog niet mee te doen... (Ik heb dit stofje trouwens ook liggen!)

bellzdesigns4u zei

Super leuk geworden,meid!!!

xoxo

Lisette zei

Hij is leuheuk!!!! (hi, hi, dan ga ik de tas binnenkort in het echie bewonderen want Creaklijntje is toevallig mijn moeder). Ik wilde eerst ook niet zelf gaan maken, maar heb het toch gedaan en hij IS leuk geworden (ben nu een tweede aan het maken voor mezelf).

TheSparkle zei

Hee Nancy,

Je tas ziet er super leuk uit.
En wat heb ik al vaak bij dit stofje in de ikea staan kijken.
Ik denk dat ik binnenkort maar eens even binnen wip bij de ikea ;)

Homemade by Nancy zei

Allemaal: Dank jullie wel voor de complimentjes!!
CreAnoes: volgende keer gewoon meedoen hoor!!
Lisette: dat vermoeden had ik al ;-) Als je de jouwe af hebt,zet je hem dan op je blog?
The Sparkle: Ikea heeft volgens mij pas nieuwe ;-) Ik ben er nog eentje aan het maken ook met een stofje van Ikea.. wordt vervolgd...

SpoedieZ zei

mooi mooi mooi!!

Anoniem zei

Zo, ik neus hier zojuist voor 't eerst rond, maar wat maak jij leuke dingen! Die stof is leuk zeg, zag ik gisteren bij de ikea ook al liggen. Heel leuk het idee om er ook nog zo'n 'los' vogeltje bij te doen.

Nicole zei

Leuk! En ikea heeft idd. erg leuke stofjes! :D
Dat vogeltje is cute!