maandag 20 december 2010

Eline's huis tas en accessoires

Ik geloof niet dat ik nog iets hoef te zeggen over het Eline's huis - boek ;-) en vooral niet over de geweldige give-away, dus laat ik maar gewoon zien wat ik heb gemaakt. De 'linnen' tas van bladzijde 91, maar ja, dan op mijn manier ;-) Eline heeft namelijk de mooie stof (waar ik eindelijk één meter van heb, yes!!) aan de binnenkant zitten en dat vond ik toch wel een beetje zonde.. Dus heb ik het omgedraaid. Ik heb jammer genoeg ook niet het mooie linnen omdat de Ikea waar ze het wel verkopen hier bij lange na niet in de buurt zit. Dus heb ik stevige, grijze katoenen stof gebruikt.
Enfin, het patroon is heel erg goed te doen! Even opletten met de ronde 'hoeken', maar verder is het redelijk eenvoudig. Ook het 'pimpen' heb ik anders aangepakt, het is natuurlijk ook niet leuk als iedereen met precies dezelfde tas rondloopt!
Uiteraard wel een lief hartje met een Matroesjka knoopje  
en twee grote buttonpins, die je er dus af kunt halen, wel zo leuk, omdat je ze dan ook nog ergens anders op kunt doen, bijvoorbeeld hierop..
een bijpassend klein binnentasje met ook weer een leuke stoffen knoop 
 uiteraard hoort er in de tas een bijpassend papieren zakdoekhoudertje
nu nog een hoesje voor mij papieren ;-)
De achterkant van de tas:
met een gehaakte bloem, daaraan hangt een lief vlindertje, ook weer vastgepind met een stoffen pinknoop, zodat die er ook weer af kan. Ikzelf ben aardig tevreden! En ik heb pas de halve meter stof gebruikt ;-)
Nu nog al die leuke lintjes.. duimen jullie dat ik haar give-away win? Nee, dat dacht ik al, jullie willen hem natuurlijk ook winnen! ;-)
Ik zag trouwens dat ik bijna 250 volgers heb.. misschien wordt het tijd dat ik ook weer eens een give-away houdt? Iemand een idee??
liefs, Nancy

17 opmerkingen:

Nickie zei

Hee wat leuk. Dat matroesjka knoopje komt mij bekend voor ;)

Unknown zei

Dank je wel! Haha! Goed gezien ;-) Ik ben er ook heel blij mee en ze blijven allemaal in mijn bezit! :)

Sow Cute! zei

Wat leuk! En lieve kleurtjes (L)

Anoniem zei

Hij is geweldig mooi! :D
Enne, wat goed dat je nog een halve meter over hebt, kun je mooi ook zo'n tas voor mij maken! haha... (grapje hoor! ;) ).
En bijna 250 volgers... wauw! :) Zeker tijd voor een give-away! En ik doe mee! hihi...

Unknown zei

Wat mooi!!!! Mooi stofje is het!! Vind het met dat grijs ook mooi meis!
Die linnen die ze bij de ikea verkopen is ook heel mooi, maar helaas wel uit de handel gehaald.. Ik heb nog een stuk kunnen bemachtigen, maar kon het de laatste keer al niet meer vinden. Zonde!!!
Liefs!!

- zei

Congratulations on your followers! What a beautiful heart, bag and button pins!

Anoniem zei

Wow Nacy, wat is die tas mooi! Die stof van Eline trouwens ook. Kriebelt nou toch om een meter stof te bestellen.

Roos zei

Hoi Nancy, wat een leuke tas heb je gemaakt, erg origineel ook hoe je hem "gepimpt" hebt.
Dat je hem maar met veel plezier mag gebruiken!

Esther zei

Wat een leuke dingen heb je gemaakt ik heb het boek van het weekend ook binnen gekregen, Ga morgen lekker aan de gang. Groetjes Esther.

Katrientje vanalles zei

wat mooi gedaan. de stofjes zijn een goede keuze.

Juliette zei

Hij is echt heel mooi geworden! Ik doe ook mee aan de give-away! Die boeken lijken me super tof! Zijn de instructies goed te volgen? Met plaatjes of veel tekst?
En een tip voor de give-away: DEZE TAS!! Haha, nee hoor, ik snap het best als je hem wilt houden :)
Liefs JUliette

Denco zei

Wauw wat een leuke tas is dat geworden, volgens mij is het wel een heel leuk boek.Leuk hoe je die buttonpins en hartjes erop verwerkt hebt.

Kimminita zei

Even over de heren Nijn in de sneeuw: ze vinden her heerlijk! Dames Nijn wellicht ook, maar pas wel op: ze kunnen niet tegen plotselinge temperatuurswisseling. Dus zet een binnenkonijn nu niet buiten. Dat overleeft hij/zij niet. Je moet ze echt in het voorjaar vanaf 15 graden een buitenhok geven en dan houden ze het ook in deze barre temperaturen wel uit. Die van mij zitten 365 dahen/jaar buiten en dat zijn BIKKELS hoor.

Toffe tas trouwens ;-)

Lique zei

Ik zag dat ze de stof die bij het boek gebruikt word ws wel bij de Ikea in Amersfoort hebben!
Ik zou voor je kunnen kijken?

Prachtig gemaakt overigens! Enorm mooi!

Unknown zei

Ontzettend leuke tas en inhoud heb je weer gemaakt, ik wacht zelf even tot januari met het bestellen van die stof ;-)

Marjolein zei

Hij is erg mooi geworden de tas! Mijn moeder heeft het boek en ben zelf in de race bij die leuke give away van Eline,dus als ik hem niet win dan leen ik hem binnenkort wel een keertje want ik zie zoveel mooie dingen voorbij komen.
En jouw give away, jee moeilijk hoor.. Je maakt zoveel leuke dingen... Misschien een leuk setje van van alles wat je maakt, kralen, buttons, knoopjes, pins, waarmee de winnaar zelf aan de slag kan?
Dat zou ik in ieder geval graag willen winnen hoor! ;-)
~ Marjolein

Michaja zei

Jij bent de laatste tijd weer super op dreef zeg! Wat een geweldige tas heb je gemaakt zeg!! Helemaal leuk.
Groetjes Michaja