maandag 27 december 2010

Kerst 2010

Ik hoop dat iedereen een hele fijne Kerst gehad heeft!
De onze was er eentje met geweldige surprises (rechtsboven de door mij met zpagetti gehaakte fortune cookies voor mijn dochter, linksonder een grote 'zpagettibol' gemaakt door manlief voor mij, echter had hij niet zoveel tijd en heeft hij deze 's morgens nog gemaakt, lees: geverfd en was de verf nog niet droog, maar het idee was er niet minder om ;-) Er binnenin zat een hoop rommel, (uiteraard) en helemaal onderin een buisje met een waardebon voor VanMarieke (yes!)
Daarbij had mijn dochter (de tweede van rechts) een geweldig kerstdiner bedacht en samen met zoonlief  'uitgevoerd' voor 12 man, vrouw en kinderen! Ook de geweldige cupcakes en de taart zijn van haar!
Helemaal rechts op de foto (die overigens bij mijn moeder is gemaakt op 1e Kerstdag) staat mijn jongste dochter en de tweede van links is mijn nichtje. Allemaal op hun 'Kerstbest'!
Het was een geweldige kerst!!

Waarbij er gelukkig ook nog in de sneeuw kon worden gespeeld door nichtje Maud uit Joppe en neefje Bart (helaas niet op foto ;-) en Lisa (onderste foto). Nichtje Maud is degene met de leuke 'poezengordijnen' waar ik een stuk van heb (had moet ik zeggen) ;-))

en nu op naar mijn give-away!!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke kinders heb je! :D
En die zpagettibol is grappig! :) De fortune cookies mooi, de boom ook en de cupcakes en taart zien er erg lekker uit! Jummie!
Als je kids volgend jaar kerst nog niks te doen hebben, mag ik ze dan lenen voor het kerstdiner? hihi... ;) (En kom jij dan ook gezellie mee? :) )

Sow Cute! zei

Wat ziet dat er gezellig uit zeg! Zo te zien heb je fijne dagen gehad... Leuke dingetjes heb je gemaakt en lekker uiteraard!


Liefs!

Maaike zei

Fijn dat je zo'n leuke kerst hebt gehad!!
Leuke cadeautjes heb je gemaakt! :D

" me " zei

zag er idd leuk uit !

Lique zei

Wat fijn dat kerst zo gezellig en leuk was! Dat is altijd genieten!

Op t fourum is ook weer een swap trouwens :)

Cinderell@'s wereld zei

Wij gaan swappen....gezellig!
Ik heb een profiel aan gemaakt als het goed is....en grappig...ik volgde jou blog al....leuk he...nou ik heb er ook zin in....ik ga even bij jou blog snuffelen om te kijken wat jij allemaal leuk vind en deelt met ons bloggers
H gr Cinderell@

CreAnoes zei

Wat een leuke foto's! Je kunt echt zien dat het gezellig was! :-)
Alvast de beste wensen voor 2011! Dat het een mooi, creatief jaar mag worden!