woensdag 5 oktober 2011

Van alles wat..

voor de machine en het boek van Eline komen ;-)
Deze prachtige glaskraal (op een naaimachinespoeltje!!) kreeg ik van Wanda afgelopen weekend! De knopen, kreeg ik van een vriendin van haar..
 
 een naamgenootje, Nancy.. ik was zondag eigenlijk te moe om een blogstukje te schrijven, maar wilde jullie zo graag alles vertellen, dat ik dus de helft vergat ;-)
Er zitten echt zulke mooie exemplaren bij! Binnenkort weer veel ringen! Gelukkig zijn ze even 'op' en moet ik nieuwe bestellen, dus in de tussentijd kan ik eerst andere dingen maken ;) Ik heb verschillende verzoekjes/bestellingen gekregen (ook op de markt), dus ook daar ga ik over nadenken hoe ik dat kan aanpakken, wordt vervolgd..
en een tijdje terug kreeg ik een ontzettend lief mailtje van Natasja die hele mooie knopen had liggen en ook die kreeg ik zomaar! Natuurlijk heb ik haar wel wat teruggestuurd hoor! Hiervan heb ik zelfs al een ring en ketting gemaakt!
De ring houd ik zelf, die vind ik zo mooi!
ik heb meegedaan met de lapjesswap van Toffie Stoffies, erg leuk!!! Vandaag kreeg ik mijn stofjes.. vooral creadientje had het erg leuk gedaan (had ik natuurlijk weer niet aan gedacht ;-) Dank je wel Creadientje en de andere dames (ook al weet ik niet wie jullie zijn, maar dat weten jullie van mij ook niet.. hier verder onder mijn stofjes..
 

dan ga ik met Marjolein van Happy Home een adventsswap doen
('via' Het Keetje van Lien) en zij had het leuke idee om elkaar een soort collage met steekwoorden te sturen, zodat we allebei een idee hebben van wat we leuk vinden!
Die heb ik gisteren gemaakt, dat was zo leuk om te doen! Hij gaat vandaag naar haar toe,  ik krijg er nog eentje van haar en dan kunnen we aan de slag!  
en als laatste, of het nog niet genoeg is.. krijg ik van nog iemand heeeeel veeeel knopen.. ik moet er nog eventjes op wachten, maar ondertussen haak ik voor haar een paar bloemen, die wilde ze graag! Ik vind het geweldig als mensen zomaar knopen weggeven, maar ikzelf wil er graag iets voor 'teruggeven'. Gelukkig kan ik altijd wel iets vinden om iemand anders blij mee te maken! Deze bloemen heb ik al gehaakt. De tutorial vind je hier, alleen kun je beter even goed naar de tekeningen kijken, want de vertaling (Fins-Nederlands ;) is niet helemaal juist..
en dochterlief.. heeft loopgips, maar lopen zit er nog niet echt in! Het is en blijft een heel gedoe! Maandag het gips, 's avonds terug omdat het veel te strak zat, dinsdag weer nieuw gips. Vandaag wat stappen gezet eindelijk! En gelukkig geen trombosespuiten meer! Ik heb haar vandaag geprobeerd te leren haken, althans vanuit een boekje, want zij is rechts en ik dus links! Niet gemakkelijk ;-) Een sjaal zal nog heeeel lang duren en zo lang hoop ik niet dat haar voet zal duren ;-)
liefs, Nancy

16 opmerkingen:

kralenqueen zei

Hoi Nancy, Nou ik ben zeer benieuwd naar de ringen. En als je iets maakt van zwart en wit is hij bij deze verkocht !! aan mij dus ahah.... nee meen ik echt hoor. Ik zie er alwel hele leuke knopen tussen zitten. Succes met freubelen .

Groetje Rianne

Desirée-ScrapDees zei

oh wat een bofkont weer zoveel knopen erbij en ik snap je juiggevoel, kan er zelf ook zo heeeeeeel blij van worden!En wat een leuke stofjes weer ook al zoiets om jalours op te worden!
En ja dat leren haken, als het goed is gaat NIcole ook een poging wagen om dat mij te leren, zal ze ook nog een zware dobber aan hebben hihi

Anoniem zei

En ik vind het leuk te lezen dat ik je erg blij heb gemaakt. Nu vind ik knopen altijd leuk om tussen te grabbelen en alle soorten bij elkaar te zoeken maar om ze nu allemaal op te bergen voor het geval dat. Is dit toch een beter doel. Succes met je dochter.

Esther zei

Wat een boel leuke knoopjes heb je gekregen, ben erg benieuwd naar je ring. Ik ken dat ik links en de rest rechts, niet altijd handig, maar zo blijven we wel speciaal :-D Groetjes Esther.

Gonny zei

Ooo, wat een knopen.
Leuk hoor.
Veel plezier ermee.

Groetjes, Gonny

sweetest design zei

woooow wat veel knopen! daar ga je zeker mooie dingen van maken!

Kimmie_NL zei

Jeetje Nancy, wat een boel knoopjes... en wat een leuke collage,en dan die stofjes, allemaal leuke printjes in vrolijke kleurtjes.. fijn dat dochter lief, loop gips heb, kan ze toch weer een beetje bewegen...Nou meid, geniet maar van al het moois, en we zien je prachtige creaties graag hier verschijnen!
Liefs,
Kimmie

lien zei

Hey Nancy, wat een gezellige post weer! En wat een leuk idee van dat moodboard voor de adventswap, mag ik de andere dames op dit idee wijzen?
Fijn dat je dochter loopgids heeft!!
Veel liefs Carolien

Pleuntje zei

O wat zal jij blij zijn met zoveel knopen.
Maar kun je ze allemaal nog kwijt ?
Ik wens je er heel veel plezier mee.
Je gaat er vast weer hele mooie dingen mee doen.
Ik ben blij voor je dochter dat ze loopgips heeft en dat ze niet meer hoeft te spuiten. Wel goed blijven bewegen nu, als het van de dokter mag natuurlijk.
Wens haar succes met het haken, groet Petra

Roos zei

Nancy het knopenvrouwtje hahaha, wat zal jij blij zijn met zoveel nieuwe aanwinsten, ben reuze benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken.
Ik heb trouwens een mail gestuurd naar de man van de kerstmarkt, zodra ik meer weet mail ik je hoor, groetjes Roos

Denco zei

oo wat een boel knopen voorlopig kan je weer vooruit!! ben benieuwd naar je ring, daar moet je nog wel even een fotootje van plaatsen hoor. Moeilijk is dat iemand leren haken terwijl de één links is en de ander rechts, heb het ook geprobeerd maar of het echt gelukt is??? Wens je dochter succes met haar loopgips.

Unknown zei

Wat een knopen.
Heerlijk om tussen te neuzen.
Succes met je dochter.
De bloemen zijn perfect gelukt.
Groetjes Brigitte

Unknown zei

Jeetje wat een berg knopen!Kan me voorstellen dat je daar helemaal blij van wordt! Beterschap voor je dochter :)

Anoniem zei

Hoi! Leuk dat je m'n lapje leuk vindt, en leuk dat je het even hebt laten weten! Ik snuffel nog even hier rond, hoor! :-)

Bregit zei

Wat een leuke dingetjes allemaal zeg, knopen, lapjes etc. etc. dat spoeltje wat met steentjes is versierd helemaal super.
En die knopen, wat zal je weer in de wolken zijn!!
Groetjes van Bregit

Anoniem zei

Je bent weer goed verwend! :) En zo hoort het ook. ;)
Leuke bloemen heb je gehaakt!!