woensdag 12 oktober 2011

Swap kadootje???

Eindelijk had ik weer eens een morgen dat ik heerlijk achter de naaimachine kon zitten! Ik ben jammer genoeg gestopt met de naailes, omdat ze op maandagavond waren en ik vaak te moe was om nog iets 'ingewikkelds' te maken. (lees: iets wat ik echt nog wilde/moest leren. Geloof me, ik had nog genoeg te leren, en het was ook heel erg gezellig, maar ja, na twee keer niet gaan omdat ik te moe was, toch maar besloten er mee te stoppen. Misschien later nog eens..) enfin, zoals ik in mijn vorige blogbericht al schreef, had ik erg veel zin om de tas met Baboushka (wat is eigenlijk het verschil tussen Matroesjka en Baboushka? Ik dacht dat het ene een mannetje en het andere een vrouwtje was... toch eens opzoeken ;-) maar dat ik er al zo snel mee aan de slag zou gaan, dat had ik niet verwacht.
Dit is hem dus! Hij is erg leuk, vind ik zelf ;-) Ik moest wel de tekst heel erg goed lezen, vooral op het laatst, maar ik ben er aan uit gekomen!! Het is een leuke tas om bijvoorbeeld wolletjes in te doen en zo kwam ik op het idee om hem aan iemand te geven die eigenlijk liever 'stoffen cupcakes' van mij wil ;-)))
Maar ja, omdat ik niet meer op naailes zit... hoop ik dat ze deze tas toch ook erg leuk vind.. (ik heb een hele leuke swap met haar lopen namelijk)
zo niet.. dan moet ik alsnog wat anders verzinnen ;-)
liefs, Nancy

20 opmerkingen:

knussemus zei

Jammer dat je bent gestopt met naailes! Maar ik kan het me goed voorstellen, hoor. Ik vind de tas leuk!!

Carolien zei

Ja jammer van de naailessen! Maar met te weinig energie lijkt het me best pittig. Hopelijk nog eens in de toekomst! Ik heb even opgezocht wat het verschil is, was zelf ook wel benieuwd, maar volgens wikipedia is het hetzelfde: http://nl.wikipedia.org/wiki/Matroesjka

Anoniem zei

Zal ik dan maar met de tas akkoord gaan.....?
;-)Ja hoor, hij is geweldig!!! En wat heb je dat snel gedaan!!!! Er is geen verschill tussen een Matroesjka en een Baboushka, het zijn dezelfde poppetjes alleen een andere manier van schrijven/benoemen.

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

Het is een hele mooie tas!

Christel

LittleBe. zei

Naar mijn mening hoef jij niet echt op naailes als je die mooie tassen van hierboven ziet!!! Ze zijn alle bij beeldig. Ik ben er in ieder geval weg van!!
Liefs,

Desirée-ScrapDees zei

oh hij is leuk en ze zal hem vast gaaf vinden! En wat betreft die naailes, mijn juf van mijn hobbiekluppie geeft ook naailes en dat op verschillende dagen, misschien iets voor jou?

~THEA~ zei

Jammer ja, maar het is misschien beter om er ergens een te volgen die overdag gehouden word!!

Ik vind de tas best leuk geworden.

O ja,Matroesjka en Baboushka is gewoon hetzelfde hoor!!

Groetjes Thea ♥

Esther zei

Wat is je tas mooi, wel jammer van je naailes.Groetjes Esther.

appeltje-eitje zei

Jammer hoor van de naailessen, maar o zo begrijpelijk...En....wat een leuke tas!!! :)...wie had er nu naailes nodig?! gheghe

groetjes Corine

Pleuntje zei

Dat heb je mooi gemaakt. Complimenten. Je pakt de naailessen vast wel weer eens op. En aan de tas te zien kom je een heel eind zonder de lessen.
Misschien wil iemand in de buurt je wel privé lessen geven. groet Petra

Rabbitje zei

Ik heb wel een idee voor die stoffen cupcakes. Ik het boek Tilda's winterwonderland staat een patroon voor stoffen cupcakes. het is helemaal geen moeilijk patroon. Ik heb nog nooit naailes gehad en ik kan ze ook maken.
veel succes met je swap.

Bregit zei

Zo te zien hebben de naailessen wel zijn vruchten afgeworpen, wat een super tas!
Groetjes van Bregit

Denco zei

Wat een mooie tas weer, volgens mij heb je helemaal geen naailes nodig!!
xx Astrid

Created by Essie zei

Wat een leuke tas en jammer van de naailes. Of je die echt nodig bent misschien om de gezelligheid?

Groetjes
eSther

Haakmuts zei

Ook zonder naailes heb je een hele mooie tas in elkaar gefreubeld, ik denk niet dat jij echt naailes nodig heb:-)

Onderstaand stukje vond ik op http://www.matrioshka.nl/

Nederlandse mensen noemen ze ook vaak Babuschka of Baboesjka, maar dat is het Russische woord voor "oma". Ook worden ze vaak Matroesjka, Matruschka (Matrushka), Matrjuschka (Matryushka), Matrena, Matreschka (Matreshka) of simpelweg "de Russische pop" genoemd. De originele Russische naam is Matrjoschka, symbool voor groei, duurzaamheid, liefde en geborgenheid.

byPetra zei

Wat is ie leuk geworden! Dat hartje aan de achterkant is echt te schattig :-)

Groetjes, xx Petra

Antoinette van Schaik zei

Hi Nancy, wat leuk, je hebt “mijn” tas gemaakt! De eerste keer dat ik hem zie op het internet. LEUK!!! Ik zit te glimmen achter de computer. En een lief hartje op de achterkant (of voorkant). En gelukkig dat je uit de tekst bent gekomen ;-)

groetjes,

Antoinette

Nicollie zei

Hij is geweldig leuk geworden! Jij hebt helemaal geen naailes nodig en zeker niet als het je juist energie kost. ;)

zomooizohip zei

Jammer van de naailes. Maar goed, vind dat je maar wel al die moeilijke naaisels aanpakt en er weer wat moois van maakt! Zoals deze tas, erg mooi!

Katrientje vanalles zei

jawel, leuke tas