maandag 10 oktober 2011

for sale!

Ik heb een nieuwe pagina aan mijn blog toegevoegd 'for sale'!
Op deze pagina zal ik regelmatig wat aanbieden. Op dit moment staan er een aantal knopenringen! Er is er al eentje verkocht, maar er zullen er gauw meer bijkomen! Hopelijk in de toekomst ook andere leuke dingetjes.
Heb je overigens een voorkeur voor een bepaalde kleur, laat het me weten en ik ga voor je op zoek naar een mooie knoop (knopen), laat je de combinatie zien en maak de ring!
Dit even tussendoor ;-)
want verder ben ik natuurlijk nog druk met mijn geweldige machine! Het lukt me nu om stof te stansen!! Gewoon een paar lagen op elkaar leggen, een stukje karton erop en klaar! Het rare is dat hij de laatste laag niet meepakt (maakt niet uit of je er 3 of 4 lagen onderlegt) en soms zelfs wel het karton, maar je krijgt met gemak een paar laagjes leuke stoffen knoopjes of labeltjes of wat dan ook!
Binnenkort krijg ik nieuwe stansen binnen en kan ik nog meer voorbeelden laten zien!!
Overigens, byPetra heeft nog exemplaren van het Eline's winterhuis boek hoor! Ook het metaalfolie komt daarvandaan! En de machine .. en .. ;-)
dit weekend heb ik ook heerlijk in het boek zitten bladeren en ik weet gewoon niet waar ik mee zal beginnen.. ik denk.. met de tas met de Baboushka.. die vind ik zo leuk!! Of de kroonluchter!
Op Eline's blog kun je al een paar hele leuke uitgewerkte ideetjes zien, er zitten echt hele mooie dingen bij!
Ik heb nog een paar swaps lopen die bijna af zijn... Kimmie, hij komt er aan hoor! Ik hoop hem morgen op de post te kunnen doen! En voor de andere heb ik gelukkig nog tijd genoeg..
fijne week allemaal!
liefs, Nancy

14 opmerkingen:

Lila Lime zei

Hee leuk joh! Gefeliciteerd met je for sale pagina. Altijd spannend, afwachten hoeveel je verkoopt. Ik wens je goede verkoop toe.

little red home zei

Hoi Nancy, ik snap dat je zoveel ideeen hebt dat je niet meer weet waar te beginnen. Heb je vorig post gelezen en zat ook bijna te kwijlen....LOL. Nou ik ben benieuwd wat je allemaal gaat maken en gaat posten. Veel plezier! Groetjes Anne-Marie

Desirée-ScrapDees zei

mmm ik hoor het al:

a: het wordt weer tijd om op een beurs te staan want je stikt van de nieuwe creaties

b: het wordt weer tijd om op een beurs te staan want je bent al weer failliet hahaha!

Nikki zei

Leuk dat je zo blij bent met je machine. Je kunt er ook heel wat mooie dingen mee maken zag ik in het boek. Leuke ringen heb je ook weer gemaakt!

Bregit zei

Wat een leuke ringen heb je onder het kopje for sale, wat een goede ideën.
Leuk om te horen dat je al bezig bent met de stansmachine, ben benieuwd naar de mogelijkheden en wat je er nog meer mee gaat doen!!!
Groetjes van Bregit

kralenqueen zei

Spannend !! :-) ik hou deze week de brievenbus wel heeeeel goed in de gaten. Ga er nog net niet voor liggen maar denk dat ik me hal maar eens onder handen ga nemen :-)
Liefs Rianne

Gonny zei

Mooie ringen.
Succes met de verkoop.

Pleuntje zei

Prachtig hoor de ringen. En dan die machine, super. Er komen vast binnenkort weer hele mooie dingen op je blog. Ja en het boek van Eline is zo mooi. Ik ben nog steeds aan het bladeren, en nog eens bladeren en nog eens..... Ik wil graag de flowerloom lijkt me leuk om daar mee te werken. groet Petra

Esther zei

Wat een leuke ringen en su66 met je verkoop, Groetjes Esther.

Katrientje vanalles zei

Wat leuk, ik las op mijn blog dat je graag knopen ruilt. Maar helaas moet ik je teleurstellen. ik heb geen grote knopenvoorraad maar koop steeds de knoopjes die ik nodig heb. zou je graag van mijn fimo gemaakte bloemen willen? dat kan ik je wel aanbieden. Groeten katrientje

Roos zei

Jeetje Nancy, ik zag in je vorig berichtje je nieuwe machine, wat kan je daar een leuke dingen mee maken, het eind is zoek nu haha.
En je ringen zijn ook alweer zo mooi, hopelijk worden ze goed vekocht.
Nog eventje dit..heb nog geen mail terug gehad van je weet wel, die persoon is er blijkbaar maar enkele uren per week. Ga er deze week weer eens achteraan, want ik wil het geregeld hebben voor jullie.Dus ik ben er mee bezig ik vergeet jullie niet, groetjes Roos

Anoniem zei

Wauw, wat een superdingen weer! :) Je ringen zijn echt geweldig, die ben je vast zo kwijt!
En je machientje, tsja... wat zal ik daar nou eens over zeggen.... Hebbuh! hihi... :)

Haakmuts zei

SUPER leuk en heel apart zijn je ringen geworden, zo leuk straks voor de Sint of Kerst of gewoon zomaar, verkopen doe je ze echt wel.
Ben heel benieuwd naar je nieuwe stansen.

Denco zei

Wat leuk dat je je ringen verkoopt dat gaat echt wel lukken. Leuk hé het boek van Eline ik heb het boek gisteren binnen gekregen snel even doorgebladerd en vanavond ga ik er eens goed voor zitten. Dat machine'tje van je oooh ik moet nog even wachten want we gaan volgende week een weekje weg omdat mijn ouders 50 jaar getrouwd zijn en dat kost ook weer wat centjes.