zondag 16 oktober 2011

Heerlijke zondag!

Zo ziet mijn keukentafel er nu uit.. heerlijk hè?! Ik ben aan het haken, stansen met vilt, papier, stof en alles aan het combineren! Het zonnetje schijnt, de schuifdeur staat open, iedereen doet zijn ding, wat wil je nog meer!
Dit zijn de stansen die ik heb binnengekregen, onder andere ;-) Ze zijn echt geweldig voor de standaardvormen en dus voor vilt en stof! Het werkt echt super!! 
Vanmorgen toen iedereen nog sliep ben ik even met mijn moeder naar de rommelmarkt geweest, op zoek naar knopen ;-), oude naaispulletjes, oude boekjes etc. En dit was mijn schat.. een doos vol met stopwol!!
 Het leuke is dat je echt kunt zien dat deze mevrouw (ik denk dat haar dochter er stond) het heel lang gedaan heeft, want er zitten echt hele oude kaartjes/wol bij en je ziet gewoon dat ze steeds 'nieuwer' worden! Zo leuk!!!
Deze zijn natuurlijk het allermooist.. 
maar van deze zaten er echt veel bij en omdat ik echt geen sokken stop (kan het ook niet, eerlijk gezegd), vroeg ik me af of er iemand is die er interesse in heeft. De bovenste zijn allemaal blauw en de rest grijs en zwart. Laat het me weten en het enige dat ik ervoor vraag zijn de verzendkosten.  
dan dacht ik hier ook een geweldige 'deal' aan te hebben, omdat ze maar 1 euro per stuk waren (nieuw), maar ze kunnen dus niet door mijn machine! Althans, ze snijden niet! Dus ook hier geldt, heb je interesse, voor 1 euro (per stuk uiteraard) + verzendkosten zijn ze voor jou) 
ik ga weer lekker verder knutselen, fijne zondag allemaal!  
liefs, Nancy

26 opmerkingen:

noofs zei

Wat ziet dat er allemaal supergezellig uit zeg! Heerlijk. Ik geniet er hier al helemaal van, kun je nagaan hoe jij je voelt. Fijne middag hoor!

Katrientje vanalles zei

Wat fijn zo op zondag te knutselen£. hier zijn we de muren aan het schilderen.

Klaske v.d Bij zei

Leuk...al die spulletjes, geniet er maar van..

Esther zei

Heerlijk he z'n zondag leuke knutselspulletjes laat je weer zien, ben benieuwd wat het gaat worden. Fijne middag/avond Groetjes Esther.

byPetra zei

Hihihi, je hebt vandaag embos mallen en een borduurmal gekocht ;-) Daar kun je inderdaad niet mij snijden.... :-0
En wat ziet dat er gezellig uit met al die kleurtjes en vormpjes, ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

xx Petra

Moon zei

Ziet er mooi uit allemaal, ben benieuwd wat het gaat worden. Staat ook nog op mijn verlanglijstje, een stans voor vilt. Leuke rommelmarktschatten hoor.

Ik nodig je uit eens te kijken op mijn nieuwe blog bij blogspot, was het wachten op weblog.nl beu, dus ben overnieuw begonnen.
Hoop je eens te zien:
http://www.desierkip.blogspot.com/

bleudelavandou zei

Leuk zo'n zondag knutseldag!!

Liefs
marieke

lien zei

Je tafel zag er wel heel gezellig uit vandaag met al die kleurtjes! Heerlijk he zo'n freubelzondag en dan 's ochtends nog een rommelmarktje pikken...ideale dag!
Liefs Carolien

Saskia zei

ah wat heerlijk zo een knutselzondag!!! die stansjes zijn echt wel leuk precies!

* Marinda * zei

ah ja zo kom je je zondag wel door, heerlijk :)

Desirée-ScrapDees zei

oh je wordt toch altijd zo hebberig hé als je een nieuw apparaat hebt hahaha, leuk hoor! En jammer dat de stanzen niet werken, ik zie wel dat die laatste rode mal een prikmal is, dus daar heb je inderdaad niets aan voor je machientje! En wat gaaf die stopwol, tja ook al niks voor mij, ik koop steeds gewoon nieuwe sokken, ben er gewoon veeeeeeeel te lui voor hihi!

Enne wat betreft mijn creatie: Met jou kan ik praten! Het moet een vogeltje voorstellen! En een stans heb ik er niet van, gewoon uit de hand getekend, maar je komt um anders maar een keertje ophalen!

Nicollie zei

Wat ziet je tafel er gezellie en kleurig uit! :)

Loves to Create by Jacqueline blog zei

Je tafel op een zonnige zondag heerlijk kleurrijk daar hou ik wel van hoor .............en struinen over een rommelmarkt s morgens vroeg ook zo n heerlijk iets super je opbrengst.
Gr Jacqueline

Unknown zei

mooi je sokken wol.

Een paar weken terug probeerde ik ook vit door de machine te draaien.
Het werkte perfect je hebt geijk een leuke afbeelding. Had de vorige serie gebruikt van Marianne. Erg euke figuurtjes heb je.
Groetjes Brigitte

Roos zei

Wat een prachtige machine heb je gekocht als ik al die mooie vormpjes zie die je ermee uit stanst.
Je hebt meteen een hele boel freubel-mogelijkheden, echt leuk hoor!
Als ik over een maandje vakantie heb, ga ik een middagje naar iemand toe die ook zo'n machine heeft, en dan mag ik lekker mijn gang gaan.
Kijk er nu al naar uit!
Ik hoop dat de markt voor jullie ook doorgaat, ik gun het jullie zo....
Groetjes en freubel ze, Roos x

Elizabeth zei

Ah..., van zo'n tafel vol met spullen wordt je wel creatief! Ik hoef er alleen maar naar te kijken en het begint al te borrelen!
Wat ben jij een geluksvogel, met al die kaartjes wol, dat is supergaaf om te hebben...
Nou, er zal vast een heleboel moois van die keukentafel gerold zijn aan het einde van de zondag.., dus ik houd je blog in de gaten!

Groetjes, Elizabeth

Helmi zei

Heerlijk zo'n ZONdag, die wil ik wel iedere dag. Mooi die stansmachine!

kralenqueen zei

Hoi Nancy, heerlijk zo'n freubeldagje. Afgelopen zaterdag heb ik met de meiden de knopen zitten stapelen weer verandert en weer gestapelt. En uti eindelijk geplakt. Het resultaat zal ik je een keer laten zien. Vandaag kan de ring er achter en loop ik morgen met een knots van joekel aan me vinger te glimmen.
Wat ga je er eigenlijks van maken van die leuke kleurtjes? en haakwerkjes.
Groetje Rianne

Ineke Original zei

Geweldig! Wat goed dat je dit met stansen hbt gedaan. Het wordt tijd dat ik ze aanschaf!

Trendykim zei

Dat ziet er heel leuk uit!
Ik ben benieuwd wat je met het vilt en de gehaakte sterretjes gaat doen.

Groetjes, Kim
http://trendykim.blogspot.com

Denco zei

Wat een leuke dingen weer, als ik terug ben van vakantie en de machine nog in de aanbieding is, dan ..... Wordt hebberig van je leuke voorbeelden. Vandaag wezen winkelen had mijn nichtje breinaalden en wol beloofd (ze wil ook graag een col breien) zijn hier in Bastogne alle winkels dicht op maandag! Nu misschien van de week nog een keer.

sweetest design zei

wat een super leuke dingetjes heb je gekocht en liggen er al gemaakt op je tafel!

Bregit zei

Wat een mooie dingen kan je stansen met het apparaat, heerlijk he dat iedereen zo lekker bezig kan zijn. En de spulletjes van de rommelmarkt, zo leuk!!!!!
Groetjes van Bregit

Corine zei

Dat ziet er echt supergezellig uit zo..die volle creakneutertafel van jou...en wat een leuke spulletjes op de rommelmarkt heb je "gescoord". Jammer dat je met sommige dingen niets kan beginnen, maar daar vind je vast een andere gegadigde voor!

Groetjes Corine

Anoniem zei

wat leuk allemaal!!ik ziedat jij stansen hebt voor vilt ik zou heel graag willen weten waar je die gehaald hebt.a.daniels86@upcmail.nl

Unknown zei

anoniem: het staat al in mijn bericht ;-) www.byPetra.nl Ik had gereageerd op je mailadres, maar daar kreeg ik een foutmelding, dus zet ik het hier nog maar even.