zaterdag 21 augustus 2010

Terug van vakantie

Dank jullie wel voor jullie lieve vakantiewensen!!
We zijn er weer! Ik had een beetje zon meegenomen, gisterenmorgen, maar het is al weer ver op, geloof ik. We hebben een geweldige vakantie gehad! Bovenstaande fotocollage zegt het zo'n beetje wel... Portugal is echt een prachtig land met een grote historie (we hadden een geweldige Nederlandse gids die al 32 jaar in Portugal woont en ons alles wist te vertellen, geweldig!) We hebben veel mooie plekjes gezien, wilde dolfijnen die we bijna konden aanraken en onder onze boot doorzwommen (het geweldigste van de hele vakantie!) maar ook heerlijk uitgerust, op het strand gelegen en langs het water gelopen, kortom een vakantie om nooit te vergeten! Hier kunnen we weer jaren mee 'doen' ;-)
en ja, jullie zien het goed, links onderin de foto van de collage, zien jullie een etalage vol met Zpagetti-bollen!!! Ik wist niet wat ik zag. Het was in een klein dorpje, in een heel klein winkeltje. Ik stapte naar binnen en daar zat een oude man bollen katoen op te rollen. Er stonden wel zo'n 5 plastic doorzichtige zakken vol met katoen. Zpagetti dus! Je kon amper door het winkeltje lopen, waar hij verder onder andere wat speelgoed, schoonmaakartikelen, schoenen, écht van alles wat, verkocht. Hij had er vooral vloermatjes van gemaakt! Maar ook een paar tassen. We hadden echter maar heel weinig tijd, dus heb ik gauw een paar bollen gekocht. 4 grote bollen, à € 2,00/kg, oh zo'n spijt dat ik er niet meer heb meegenomen, maar ja, ze moesten wel mee het vliegtuig in! En ik had al zoveel meer andere dingen.... ;-)
Maar dat later..
Ik ga straks eerst alle jullie blogs eens lezen, want ik heb jullie wel gemist hoor (nou ja, een beetje dan ;-) in ieder geval aan jullie gedacht toen ik op zoek ging naar leuke dingetjes voor swaps en zo!!  
liefs, Nancy

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw wat een mooie foto's! Klinkt als een goede vakantie! Lekker joh :). Het weer hier is inderdaad iets minder...

Mirjam zei

Oh dat ziet er echt fijn uit!! Dolfijnen zijn super om te zien he?

Nathalie zei

Klinkt als een goede vakantie met erg leuke dingen ! Super zeg ! hopelijk ben je lekker uitgerust ?
Weet je nog welke plaats het was met die zpagetti, mijn ouders wonen er namelijk en voor die prijzen mag ze voor mij altijd gaan shoppen...haha...

Homemade by Nancy zei

Nathalie, het plaatsje heet Silves en ligt in de buurt van Lagoa, wat weer in de buurt ligt van Albufeira waar wij zaten.

Dutch Apple zei

Dat zag eruit als een erg fijne vakantie! En de zon is vandaag inderdaad aangekomen, ik hoop dat ze nu ook niet meer weg gaat!

Groetjes!

Suzanne zei

Dat klinkt als een heerlijke vakantie! Leuk dat je nog Zpaghetti hebt gevonden zeg, leuk! En die wilde dolfijnen zijn natuurlijk helemaal geweldig, zo bijzonder om dat mee te maken. Welkom thuis!

Anoniem zei

Jaah, je bent er weer! :) *blij*
Fijn dat je een goede vakantie hebt gehad! En die dolfijnen zijn liehief!!!
En die zpaghetti, wauw!

Michaja zei

Wat een prachtige foto collage!!! Het ziet er echt uit als een droomvakantie. En wilde dolfijnen. Wat gaaf.
Groetjes Michaja

BDDesigns zei

welkom terug in ons kleine kikkerlandje, Ik ga morgen op naar terschelling en hoop wel iets mooier weer te krijgen dan voorspeld! hihi, maar goed ga er een lekkere vakantie van maken!
Enne, jij nog even lekker nagenieten

Gr Brenda

Roos zei

Hoi Nancy wat een mooie foto's en wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. En wat is zo'n vakantie weer snel voorbij!
Ik heb vrijdagavond pas wat voor jou op de post gedaan, je zult het maandag wel krijgen.
En wat een mazzel dat je Zpagetti wol tegen kwam voor zo'n prijsje...je zou je koffer vol willen laden natuurlijk hahaha.
Ga nog maar lekker even na genieten, groetjes Roos

Anni zei

Gezellig dat je weer terug bent!

Alette zei

Mooie foto's en wat grappig van die Zpagetti katoen :) Wij hebben in Tenerife dolfijnen en walvissen gezien, vond het helemaal geweldig :)

gr ALette

Wanda zei

Leuke collage! Klinkt als een super vakantie!

Anoniem zei

Wow, dat ziet eruit als een heerlijk vakantie! Ik mail je gauw, kunnen we bijkletsen!

Lique zei

Zpagetti is niet de eerste die dit heeft. Het was al een bestaand product in ieder geval in Portugal! :)

vanessa zei

dat zit er zo een winkeltje uit, waar ik zeker zou binnen gaan!!