maandag 19 juli 2010

Paddestoeltjes, glaskralen en veel liefs..

Voor Nicole had ik paarse paddestoeltjes gemaakt en dat vond ik zo leuk, ik bedoel, waarom alleen 'rood met witte stippen?', dus heb ik me uitgeleefd op wat andere kleurtjes.. Vooral de turkooise vind ik zelf erg leuk!! Ik had nog een gele, maar die is niet zo mooi uitgevallen.
Iemand nog een idee voor een kleur??
Met Wanda van het crafty-swap-forum heb ik een privé-swap. Zij maakt zelf de prachtigste glaskralen en was dus erg verbaasd dat zij er met mij wilde ruilen!! (dit zijn er twee van, als zij ze mooi vindt ;-))
Nu heeft zij ook een oven, ik dus niet, zoals jullie weten. Toch? De reden waarom ik mijn kralen niet verkoop, maar alleen ruil, omdat ik ze niet kan 'ontstressen' en de kans dus bestaat dat ze ooit nog eens kunnen breken. Wat ik dan doe, is een 'breek-garantie' geven ;-) Gaan ze kapot, krijg je een nieuwe! Ik denk er namelijk over de paddestoeltjes toch te gaan verkopen, want ja.. groot nieuws.... er komt een 'Homemade by Nancy'-webshop aan!! Maar, dat duurt nog eventjes, de voorbereidingen zijn echter in volle gang! Ik houd jullie op de hoogte en hoor overigens graag van jullie wat jullie daar in zouden willen zien! Maar terug naar mijn swap met Wanda! Zij wilde dus graag paars met geel! Nu wist ik niet goed hoe dat zou uitpakken, maar ik moet zeggen dat het niet is tegengevallen..
Ik heb er zo'n 14 gemaakt, dus Wanda, als je ze leuk vindt, komen ze jouw kant op, met een 'gehaakte verrassing' ;-)
En vanmiddag kreeg ik weer een superlief pakje in de bus.. voor de stempelmachine van Nicole 'vertrok' (lees hier), heeft ze voor mij nog een stempel gemaakt met mijn blognaam erop én dit kreeg ik ook nog..
De hanger heb ik al om en het naamplaatje ga ik nog ergens aan maken. Ik vind ze helemaal geweldig!!!
dikke knuf, Nicole :-)

18 opmerkingen:

nicollie zei

Ooh, wat een boel leuks weer! :D Ik kom zeker bij je kopen hoor! :)
Enne, ik ben blij dat je blij bent met je pakketje. :D Heeeeele dikke knuf terug! :)

Dragon Watcher zei

Mooi :) en wat een lieve paddenstoeltjes (vooral die paarse ;) ) en dat naamplaatje is ook schattig :)

Lieve Lyntje zei

Oh wat een prachtige paddestoeltjes weer! Hele mooie kleurtjes. Je zou ook nog een groene en roze kunnen maken! ^_^ Echt prachtig hoor.

huisje 9 zei

ooh ze zijn echt mooi hoor

Lique zei

Wat onwijs leuk allemaal!

De paddestoeltjes zijn geweldig!

Anni zei

Leuk een shopje! Goed idee zeg! Misschien valt het wel mee met het breken van de kralen..

Haakmuts zei

Whow wat een mooie paddestoeltjes, lieve kleurtjes ook, enig.

Homemade by Nancy zei

Dank jullie wel!! Het is mij ook nog nooit gebeurd hoor 'Anni', maar ja, ik moet het er wel bij zeggen ;-)

Roos zei

Wat een leuke paddestoeltjes, en de glazen hangers zijn prachtig, heel mooi gedaan hoor!

Yaraa zei

Erg leuk en een vraagje zou ik mischien wat plaatjes op mijn blog zetten hiervan en ik link natuurlijk wel naar je als je dat wilt??

Yara

Annemarie's Breiblog zei

Hoi Nancy, wat leuk zeg! Leuk ook dat je een reactie op mijn blog plaatste. Ik zag dat je een tutorial in het Engels had gevonden van een granny square. Als je het in het NL wil proberen: er staat er een in het vakantieboek van Flow. En er staat ook een patroon op mijn blog trouwens. Succes!
Groetjes, Annemarie

Annemarie's Breiblog zei

Ha Nancy, fijn dat je er wat aan had! Ik ga morgen nog een patroon plaatsen. Dat is iets makkelijker denk ik. Het is van de square waar ik nu een deken van aan het maken ben en heeft twee kleuren in plaats van drie. Misschien dat je daar ook wat aan hebt.
Groetjes!
Annemarie

Michaja zei

Wat een prachtige kralen heb jij gemaakt! Dat lijkt me niet makkelijk om te maken? Leuk al die verschillende swaps trouwens. Denk dat ik er wellicht ook maar eens aan ga wagen. Nog leuke adresjes voor me?
Groetjes Michaja

Matawi zei

Wat een prachtige paddestoeltjes!
En wat spannend, je eigen webshop!
Ik ben benieuwd.

Je hebt echt schitternde kralen weer gemaakt!

Ingrid. zei

Wat is er veel leuks te zien op je blog !
Groetjes van Ingrid.

Michaja zei

Dank je voor je de links Nancy. Ik heb nu net voor de vakantie weinig tijd om er naar te kijken maar straks in september ga ik dat zeker doen (wellicht vraag ik je het dan nog wel een keertje :))
Groetjes Michaja

Kami zei

Nancy, ik hou van je blog!
Je maakt zulke mooie dingen. (ik ven verzot van je 'vogelsleutelhangers' en de 'matroesjkatassen' die in één van de vorige blogs staan.
Keep doing what you are doing, cuz you are doing it great!

Lieve groetjes,

Kami.

Homemade by Nancy zei

Hoi Kami, dank je wel wel voor je superlieve reactie!! En iedereen!!