vrijdag 16 juli 2010

Het stokje - hoe het begon...

Ik heb een heel erg leuk stokje gekregen van Michaja. Zij heeft een hele leuke blog, genaamd ma vie a Salon en maakt (onder andere) echt geweldige leuke tassen!!! 
Het stokje gaat over: 'hoe het begon'..

Het begon toen ik in contact kwam met de blog van Nicole. Al een tijdje maakte ik sieraden, zomaar voor mezelf en als kadootjes voor anderen. Zo kwam ik op haar site, bestelde leuke organza-zakjes om mijn sieraden in te doen. En toen kwamen daar zeepjes bij en ging ik zeepkettingen maken. Na een tijdje heb ik mijn eerste stempel bij haar gekocht en ja.. stempelen op papier vond ik niet zo heel veel aan (nu wel hoor ;-) maar stempelen op stof, wow, dat was leuk!! Zelfs op lintjes! Ik bestelde een stempel met een eigen logo voor op de lintjes en later nog een en nog en nog een, oh nee, dit ging niet over stempels ;-) Maar ja, toen had ik veel bedrukte stofjes, daar moest ik toch wel iets mee gaan doen. Uiteindelijk ben ik begonnen met een paar speldenkussentjes, afgekeken van.. Nicole inderdaad.. dit zijn ze..
Ondertussen was ik ook helemaal weg van Matroesjka's en ging ik mijn eerste tasje maken van natuurlijk Matroesjka-stof..
Dit was het eerst tasje, waar er vele van volgden, alle vriendinnetjes van mijn jongste dochter wilden er eentje. In totaal heb ik er zo'n 7 stuks gemaakt. Allemaal verschillend uiteraard. En eentje die ik jullie ook niet wil onthouden, eentje voor mezelf ;-) een grote uitvoering..

Dus ja, mijn passie voor de naaimachine is begonnen door Nicole..  ik kan dan ook niet anders dan het stokje als eerste aan haar doorgeven.. via haar kwam ik ook in contact met swap-bot en later het crafty-swap-forum waar ik weer hele leuke contacten/blogs heb 'opgedaan' en heel veel inspriatie uit haal, waar zeker Bouwiena van ZoMooiZoHip er eentje van is en niet te vergeten Annitas en als laatste kies ik dan Lique en dan weet ik zeker dat hij bij nog heeeel veel andere geweldige blogs terechtkomt!!
en.. Michaja, dank je wel voor het stokje!!
wat moet je doen..
1. Schrijf een blogje over de start en loopbaan van jouw passie. Je kunt het hebben over: je eerste creatie - jouw (stik)machine(s) - enkele mijlpalen - jouw 'meesters' - je topstuk - je werkplekje - weetjes - tips - ...2. Knip en plak dit stukje tekst met de afbeelding in jouw blogje.3. Geef het stokje door aan drie of meer gepassioneerde mensen (laat een berichtje achter op hun blog).4. Laat je bij het eerste berichtje over hoe het begon (http://naaiclub.blogspot.com/2010/07/hoe-het-begon.html) een wederwoordje achter met een link naar jouw verhaal.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Oeh, ik word er wel vaak in genoemd... hmmm... ik ben niet verantwoordelijk voor enige nieuwe hobby's of verslavingen hoor... hihi :)
*knuf*
Voel me wel vereerd! *bloos*
En dankjewel voor het stokje! Ik heb hem gevangen. ;)

Alette zei

Leuk verhaal, en zo herkenbaar. Ik had het creabea helemaal aan de kant gezet eigenlijk, naaimachine stond verstoft in de hoek. En na het bekijken van al die leuke crea blogjes ben ik ook weer begonnen. En het is zoooo leuk

gr ALette

Nele zei

Zeven variaties op één tasje, amai, dat klinkt als bandwerk mét uitdaging... ideaal! En die vriendinnetjes zijn wel heel tevreden, zeker?

Michaja zei

Leuk Nancy om nu ook jouw "hoe het begon verhaal" te lezen!
En jouw tassen zijn ook heel erg leuk. Ben zelf ook dol op matroesjka's en alles wat daar mee te maken heeft!
Groetjes Michaja