vrijdag 9 juli 2010

Box pouch en doorzichtig opbergmapje

Is ie niet mooi?! Ik ben er zo trots op!!! Mijn eerste echte box pouch!!!
en van de zijkant.. ;-) Met voering!! Die is gewoon wit, dus heb ik hem niet op foto. Maar wat is dat moeilijk zeg! Althans, met een Engelse tutorial, die je overigens hier vindt (alleen ben ik het lusje vergeten ;-) Ik had hem eerst vertaald met google, maar dat was helemaal geen succes, dan krijg je echt vreemde zinnen!! Dus maar plaatjes kijken en veel uithalen! Maar ik geloof dat ik het nu wel doorheb! En ja, zoals met alle dingen, als je iets door hebt, is het zo moeilijk niet meer. Toch begin ik er even niet meer aan, heb ook geen ritsen meer en het is echt geen weer om de deur uit te gaan!
En.... weten jullie nog dat ik zo'n geweldig doorzichtig mapje van Mirjam van ZoHappy heb gekregen? Ik zal het nog even laten zien, nu met mijn spulletjes erin ;-)
nou, dat wilde ik natuurlijk ook eens proberen en Mirjam, bedankt voor de geweldige tip voor het voetje!!!!
Hij is een stuk kleiner dan die van Mirjam, maar het was ook maar om te proberen, ik ga er vast en zeker nog meer en grotere maken, want ze zijn ideaal om van alles en nog wat in op te bergen. Oh ja, dit is de voorkant..
lief hè?! Deze stof kreeg ik van mijn lieve schoonzus met nog meer leuke stofjes, dus als je nog eens voorbij 'komt', Ingrid, hier zie je vast een stukje enne.. gauw een keertje komen hoor!! ;-)

12 opmerkingen:

Marjo zei

Wat een leuke dingen gemaakt! De box pouch staat ook nog op mijn 'to do list' haha!

Caet zei

Mooi!!!

Hebbe Hebbe Hebbe...!!

:)

Poes P zei

Die leuke poezenstof zou ik ook wel heel erg graag in mijn stoffenvoorraad hebben liggen!

Anoniem zei

Wat een leuke dingen heb je gemaakt Nancy, knap ook hoor en dat ook met deze tempraturen.

Anoniem zei

Wat een mooitjes! :D Goed hoor! Leuke stofjes heb je gebruikt, vooral die met die kat. Waar kan ik zo'n schoonzus vinden? ;) hihi...

Knuf!

Mirjam zei

Oh wat is je opbergmapje leuk geworden! En die box pouch ook, knap hoor!! leuk stofje ook!

vera zei

oeee, wat een leuke spulletjes heb je gemaakt! en wat een leuke blog! ik kan er echt veel inspiratie uit halen met de dingen die je maakt!

MiekK's zei

Wat een mooie dingetjes allemaal!
Dat poezenstofje is echt leuk!!

Homemade by Nancy zei

dank jullie wel voor jullie reacties!! Het stofje is leuk hè?! Jammer genoeg heb ik er maar één strook van en heb ik dus welgeteld 2 poezen! Het is van een gordijn van haar dochter Maud geweest. De gordijnen heeft ze helaas niet meer, anders hadden jullie allemaal een stukje gehad ;-)

8r1id - Bobbeez zei

zo, die is mooi, ziet er goed uit hoor en och uithalen hoort er bij

Marieke // "Guusje" zei

Je box pouch is echt leuk geworden! Mooi stofje ook ;)

Anoniem zei

Leuk! Goed gelukt die box pouch! Mooi ook die doorzichtige hoesjes, leuk zeg, en handig om mee te nemen natuurlijk. Fijn weekend!