zaterdag 17 april 2010

Tea wallet

Bij de Dutch-swappers is binnenkort een tea wallet swap en Nicole had al zo'n leuke gemaakt (met tutorial, dus even bij haar kijken :-), dat ik dacht, dat moet ik toch ook eens proberen! En het is leuk!!!! Ik kan gewoon niet meer stoppen met tea wallets maken!!! De eerste, met de aardbeitjes heb ik gemaakt met de stof die ik van Petra met de Printjesstof-swap heb gekregen. (Van het lint dat ik van haar heb gekregen, heb ik ook al iets leuks gemaakt, dat laat ik nog wel zien ;-) Ik was heel erg blij met haar pakje!! Maar deze tea wallet is dus voor mijn dochter Kim, die altijd aardbeienthee drinkt.
Toen heb ik een iets kleinere gemaakt (de rechtse), omdat ik zelf eigenlijk geen thee drink, maar voor pasjes is hij ook heel erg leuk! Die wilde Lisa, mijn jongste gelijk hebben, dus ja, toen nog maar eentje en die houd ik lekker zelf.. hij is zo cute!!!
Let ook op het schattige cupcake-knoopje 

voor- en achterkant
en de binnenkant


9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leukies en leuke stof heb je gebruikt! :D
Mijn stofjes roepen me ook, maar helaas heb ik geen tijd. ;)

Anoniem zei

HE wat een leuke wallets....de stofjes zijn echt schattig! Ik wil ook graag beginnen en doe (nog) niet mee aan deze swap... maar de tijd! Ik krijg het nu nog even niet voor elkaar.
Misschien een volgende keer!
Geniet van je weekend en je wallets!
Madeliefste

byPetra zei

Hoi Nancy, wat leuk om te zien wat je met 'mijn' aardbeien lapje hebt gemaakt. Super goed idee voor thee liefhebbers, en de zelfgemaakte knopen maken het helemaal af.

Groetjes, Petra

CreAnoes zei

Wat een leukerds allemaal! En ik ben het helemaal met Petra eens, die zelfgemaakte knopen maken het helemaal af. (Je hebt me trouwens op ideetjes gebracht... Heb vandaag spulletjes besteld bij VanMarieke... Barst van de inspiratie!! :-)

Anni zei

Hai, misschien kunnen wij een keer swappen? Ik vind jouw kralen ook super namelijk!

CreAnoes zei

Haha! Ja inderdaad knoopjes! Ik kan ook niet wachten. Zodra ik iets gefabriceerd heb laat ik het wel zien op mijn blog!

BDDesigns zei

haha leuk is dat, ik heb me ook ingeschreven voor de swap, ik zie dat heel veel een proef wallet hebben gemaakt. Nu nog even afwachten wie wie toegewezen krijgt.. Je gebruikt in iedergeval super lieve stofjes..

Marijke zei

Wat een leuke teawallets! Misschien moet ik dat ook wel 'ns maken (maar tja, er is zoveel leuks dat ik wil maken....)
groetjes, Marijke (je nieuwe blogvolger via de swap 'Word mijn blog follower)

saffiertje zei

ze zijn echt cute!!!! ga er één maken voor mijn theeleut collega die bijna jarig is!!!!
thanx voor de tip vand e tutorial