woensdag 21 april 2010

Kralenkamertje

Ik heb vanmorgen mijn 'kralenkamertje' eens opgeruimd en dacht, laat ik er nu gelijk eens foto's van maken ;-) Hier brand ik dus mijn kralen en maak ik mijn sieraden! Als je een beetje rond gaat (nog verder links was het nog een te grote puinhoop, maar daar staat nog een hele lekkere stoel en nog meer dozen met kralen) begin je met mijn werkblad met brander. Ik heb een conkinect-brander. Deze maakt helaas een hoop herrie, maar geloof me, met drie pubers in huis, is dat soms helemaal niet erg ;-) Voor de 'ervaren' kralenbranders onder ons, ik heb geen afzuiging.. 2 ramen die ik allebei open zet en hopelijk in de toekomst een keer een 'echt afzuigsysteem'! Dan mijn voorraadje glasstaven! Ik heb ze in gekleurde vaasjes voor het raam staan, van buiten uit is het net of er allemaal zuurstokken staan, zo leuk!

Dan verder naar rechts een kastje met laatjes met voornamelijk bedeltjes en ander sieraad-materiaal, er bovenop een paar bakjes met kraaltjes en dan mijn buro waar ik mijn sieraden aan maak. De lamp is afschuwelijk, maar ik zocht een goedkope lamp die wel goed licht gaf ;-) Ik koop nog wel eens een leuke!

En dan nog iets verder mijn 'inspiratie-prikbord'! Al hangt er nu niet zo heel veel aan, omdat ik op het moment niet zo veel sieraden maak. Te druk met stofjes (Tea wallets enzo ;-)

Ja, mijn stofjes ... waar liggen die... beneden!!! Mijn naaimachine past daar echt niet meer bij! Waren mijn lieftallige huisgenoten net zo blij dat ik met al mijn spulletjes naar boven was, staat de naaimachine weer beneden! Toch maar een kamertje bijbouwen of wachten tot er eentje uit huis gaat (wat gelukkig nog wel even duurt)!! ;-)

4 opmerkingen:

Mirjam zei

Wat een leuk kamertje zo!! Mag ik vragen waar je dat kastje vandaan hebt met die smalle laatjes? Ik zoek ook zoiets!!

8r1id - Bobbeez zei

wat leuk om een kijkje bij je te nemen, ziet er heel netjes uit, heel hard gewerkt!!!
Ik vind de vensterbank het mooist, wat een kleurenpracht, zal ook leuk zijn als het zonnetje er doorheen schijnt

nicollie zei

Wat een leuk kamertje heb je! :D Enne, ze zijn altijd te klein, toch? ;) hihi...
Ik zie volgens mij een bekende kaart op je prikbord hangen! :D

Shirin Veelo zei

leuk!
mag ik vragen waar je je vaasjes (waar je je glasstaven in bewaard) hebt gehaalt en een super idee zo op kleur voor al voor de transparante glasstaven die in het vitrex moeten staan!

groetjes,
Shirin