zaterdag 20 maart 2010

Swap met Nicollie

En dan mijn 'privé-swab' met Nicollie! Vanmiddag kreeg ik haar pakket (!) thuis! Wat een verrassing!! Ik zal eerst maar eens een foto plaatsen, want ik ontdek nog steeds dingetjes.. geweldig gewoon!!! Dank je wel Nicole!!! ( http://nicollie.wordpress.com/ ) Ik ben er ontzettend blij mee!!

Nog half onuitgepakt, wat heeeeel moeilijk was om op de foto te zetten, want ik wilde alles zo graag uitpakken ;-)

En uitgepakt! Volgens mij kun je niet eens alles zien, zoveel was het!! Leuke stofjes, 2 schattige cupcake-stempeltjes, een prachtig armbandje, een zelfgemaakt etuitje met knoopje, een stitchmarker voor mijn haakprojectes (wat ik nu heel onhandig met een draadje doe, dus dank je wel!!), super cute stickertjes, een geweldig blokje.. echt te veel om op te noemen!!! Ik ben er nog van aan het genieten!!! En zodra ik er wat mee gedaan heb, zet ik het hier weer op mijn blog! Oh ja, en ik zal er nog opzetten, wat ik haar gegeven heb ;-)

Dit heb ik haar gegeven. Ze is helemaal weg van Hello Kitty, vandaar de stempel/sticker, wat stofjes uit HongKong (niet alles natuurlijk ;-), paarse (uiteraard! Is namelijk haar lievelingskleur) glaskralen die ik zelf gemaakt heb, wat stickertjes en een amigurumi fortune cookie (pas ontdekt, zal hem binnenkort hier eens opzetten, is heel eenvoudig te maken en nu helemaal met mijn handige hulpmiddeltje ;-) )
Het was een hele geslaagde swap!!! Op naar de volgende...Wie volgt??? Haha!  ;-)

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik ben blij dat je blij bent met de swap. :) Ik ben er ook helemaal blij mee. :D hihi...
Super bedankt!!