zondag 14 maart 2010

HONGKONG!!!

Mijn spulletjes uit Hongkong zijn er!! Snel hè?! Alleen de envelop met de mooie postzegels en de bijzondere sluiting vind ik al prachtig ;-)
Ik ben er zo blij mee!! De stofjes voelen ook heel zacht aan, prachtig gewoon!!! Het enige wat een beetje tegenvalt, zijn de 'cupcake's' en 'lollypops', ze zijn wat kleiner dan ik dacht en je kunt ze nergens aanhangen.
Maar sinds kort heb ik me ook aangemeld voor Swap-bot.com, die swabs over de hele wereld houdt, maar gelukkig ook gewoon in Nederland. Ik bedoel, het is leuk zo'n pakketje uit bijvoorbeeld HongKong te krijgen ;-), maar ja, ik ben toch wel een heel erg klein beetje ongeduldig, dus.... wat ik wilde zeggen.. daar kan ik vast wel een keer iemand blij mee maken!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuke spulletjes! En tot ziens op swapbot. :) Heb je je al aangemeld bij de Dutch Swappers groep? ;)

Homemade by Nancy zei

dank je wel, ook voor je berichtje!!! Ja, ik heb zelfs al meegedaan met de sieradenswap ;-) Ik ben zo benieuwd!!! Hopelijk kan ik een keer met jou swappen!

8r1id - Bobbeez zei

Hi
kwam je in de papierwarenswap tegen op swap-bot en zie dat je ook op twinkelstyle staat net als ik. Ben je eerste officiele volger geworden, wat een eer!!!
groet
Susan