woensdag 21 september 2011

ik ben getagd.. help! ;-)

Ik werd getagd door Kimmie én door Sandra  en het is de bedoeling dat ik 10 weetjes over mijzelf vertel en daarna mag ik op mijn beurt 5 andere bloggers taggen. Nu heb ik dat lang geleden al eens gedaan, maar oké, omdat ik er zoveel nieuwe volgers zijn en Kimmie het me wel heel lief vroeg ;-).. daar komt ie dan..
wisten jullie dat...
1. ik dol ben op knopen! Nee, die is flauw hè?! Oké.. ik verslaafd ben aan knopen, dat is echt zo, kijk maar, ik geef echt te veel geld uit aan knopen. Zo juist weer een zending binnengekregen: (leuk hè?!)
2. Ik eigenlijk heel erg onzeker ben, terwijl ik veel zekerder over kom. Voorbeeld, reden waarom mijn blogposten altijd zo lang zijn? Als ik maar genoeg foto's/dingetjes plaats, zit er vast wel íets bij dat iemand leuk vindt! 
3. Ik heel graag ooit nog eens parachute wil springen (dat is een 'oude', maar blijft een droom en laten we het ook wat 'luchtig' houden! ;)
4. kom ik gelijk bij het volgende, ik alles graag luchtig wil houden, dus bijna altijd lach en maar weinig mensen de 'echte' Nancy kennen. Maar dat geeft niet, dat is een keuze, de mensen in mijn leven die mij echt kennen, hebben daar hun 'best' voor 'moeten' doen (soms zonder dat ze het weten hoor) en krijgen daar (hoop ik dan) ook veel voor terug..
wat niet wil zeggen dat ik tegen anderen niet echt ben, maar jullie snappen hopelijk wat ik bedoel.
5. nog zo eentje die volgt uit de vorige, ik altijd alles 'uit wil legggen'.. en daar zo moe van word ;-)
6. als laatste 'diepgaande', ik het niet gemakkelijk gehad heb, mijn gezin ook niet daardoor, maar dat het steeds beter met me gaat en dat ik daar best wel trots op mag zijn en ben... ja, ben!!!
7. jeetje, oké, ik kan dus echt niet koken! de kinderen kunnen het nog beter dan ik! Wat ze me dus ook graag inwrijven! Had ik niet beter op kookles dan op naailes kunnen gaan ;-)
8. ik ontzettend dol ben op mijn echtgenoot en kinderen! Zij zijn de hele wereld voor me! Dat mag wel eens gezegd worden!
9. ik een la vol heb (echt zo'n hele grote la) met onafgewerkte/half mislukte projectjes! Die ik dan toch niet kan weggooien, ik trouwens helemaal niets kan weggooien!
10. eigenlijk waren dat bij 9 er twee.. nou ja, als laatste, ik helemaal niet graag over mezelf 'praat', maar zo af en toe vind ik dat je best wat persoonlijks mag vertellen.. iedereen heeft in zijn leven wat bagage, de een wat meer dan de ander, had ik al verteld dat ik dol ben op quotes? Oh, ik kan er nog best 10 bijverzinnen ;-) nee hoor, ik sluit af met een hele mooie quote:

liefs, Nancy
ps. ik tag (als jullie willen hoor)
http://madebymriek.blogspot.com/ Mriek
http://hobbyes.blogspot.com/ Esther
http://bizzybeeklaske.blogspot.com/ Klaske
http://creabythea.blogspot.com/ Thea
http://so-filles.blogspot.com/

22 opmerkingen:

Stephanie @ Toastie Studio zei

Ik hou ook van knoppen! Ik koop te veel.

Cinderell@'s wereld zei

hi hi hi hoe en heel herkenbaar allemaal...oke op het koken na dan...Fijn dat de goodies er zijn....veel plezier ermee...kus cinderell@

Kimmie_NL zei

Waauw!, Nancy, dank je wel! wat ben je toch een lieverd! en ik vind het leuk om je zo wat beter te leren kennen,en nr 4 komt me ook heel bekend voor, dus ik begrijp je 100%, en die quote, helemaal super!
Nogmaals dank je wel!
Liefs,
Kimmie

Jolanda en meer creaties....... zei

Leuk dat je zo over jezelf praat, ik zie in 4 en 5 mijzelf ook helemaal terug, maar zoals ze op tv zeggen, komt wel goed,schatje (ook al ken ik je niet persoonlijk)wens je een fijne dag toe, en je maakt mooie dingen,
ps de knoopjes zijn ook errug mooi..

sandra zei

Wat herkenbaar..
Freubelen is zo leuk je kunt altijd wel iets gebruiken.
Je hebt mooie geschreven.
Liefs Sandra

Sarah zei

mooi geschreven

Mvg sarah

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

Je moet zeker niet onzeker zijn want je maakt mooie dingen... En je bent zeker een toffe mama en een fantastische echtgenote!

Groetjes,

Christel

creathea zei

Lieve Nancy, ik was ook al getagged door Kimmie en bij haar had ik geschreven dat ik niet zo ben van het verhaaltjes schrijven over mezelf, maar nu jij me ook tagged. Denk ik dat ik me er toch maar een keertje aan moet wagen. Dus bij deze ga ik m'n best doen om 10 dingen over mezelf te schrijven ;-)

Anoniem zei

He Nancy,

Leuk dat je weer eens getagged bent en iets uit je hart zet op het wereldwijde web.
Was vandaag voor het eerst in weken weer eens even aan het bloggen en meteen een berichtje van je! Leuk!
Zou heel graag naar Drunen rijden het weekend van 1 oktober, maar heb dan zelf al een aantal afspraken waar ik niet onder uit kan... volgende keer beter!
Nou... freubel ze! Tot gauw!
Madeliefste

Chrisje zei

Dapper van je om zoveel over jezelf te vertellen. Ik zou het je niet na durven doen hoor!

Desirée-ScrapDees zei

gossie zeg, de helft kan ik zo'n beetje van je overnemen hihi. Wat betreft dat koken, kunnen we niet samen op kookles gaan, want daar kan ik ook nog heel wat van opsteken hihi

LittleBe. zei

zelfs met die Tag blijf ik fan!!!
Liefs,

lien zei

Hey leuk om dit alles van je te horen en dat niet kunnen koken... heeeel herkenbaar!!!!Mijn dochter zei laatst onder het eten: "huh, heeft papa vandaag gekookt?"Ik: ja, hoezo? Zij: het smaakt zo lekker!
Ik zou ook op kookles moeten, maar daar heb ik totaal geen zin in, haha, dus we hobbelen maar door!
Groetjes Carolien

Pleuntje zei

Zo leuk om al je onthullingen te lezen. Dank je daarvoor. Ik ben ook getikt en heb er vandaag wat over gepost. Wees trots op jezelf. groet Petra

Janny zei

Hé Nancy, wat ben je toch ook een lief mens! En wat ben je eerlijk in je lijstje....
Ik heb echt bewondering voor je hoor.
Liefs
Janny

Sow Cute! zei

Vind het leuk om wat persoonlijke dingetjes van je te lezen... Dat geeft je toch een ander beeld van een persoon ( en dat bedoel ik uiteraard goed ;-)) Enne... over die bonbons.. Er gaan een aantal mee naar DS voor het cadeautjesspel, dus dan moet je goed je best doen! Maar ik wil je ook met alle liefde een paar geven hoor, dan hoef je er ook niet om te vechten =)

Desirée-ScrapDees zei

dus jij heb dat cambridge ook wel eens geprobeerd? Nou ik kan niet zeggen dat ikvrolijk van de shakes en soepen wordt, maar heb het goede voorbeeld bij mijn zus gezien, zij zit momenteel in de afrondings fase en is inmiddels 44 kilo kwijt, dus met het juiste voorbeeld moet het me gaan lukken! Maar afzien is het wel!

Anoniem zei

Je bent precies goed zoals je bent! *knuf*
Enne, dat van kookles hoor ik hier thuis ook vaak van vriendlief. Tssk... ;)

made by Mriek zei

Je hebt er een mooi berichtje van gemaakt! Ik herken mezelf ook in een aantal punten...
Dankjewel dat je mij ook hebt getagd! Ik ben er nu druk mee bezig, hij zal straks op mijn blog verschijnen! :-)
Liefs,
Mriek

Anoniem zei

(had hier een heel verhaal maar veldje sprong leeg want ik was niet ingelogd :( :( )

Lollige tag, leuke weetjes :)
Have fun met jullie "weetjes", getagde dames :)
(verkorte reactie nu, dan had internet mijn verhaal maar niet moeten wissen :P )

Belle zei

Hey! Superleuke blog heb je hier! Ik heb al zin om meteen zelf aan de slag te gaan... :) nog 1 vraagje: waar haal je je knoopjes? :)

Groetjes!!!

Nancy HomemadebyNancy zei

Hoi Belle,
de knoopjes heb ik ooit op etsy gekocht. Even googlen en dan vind je ze vast wel. Leuk zijn ze hè?!
liefs, Nancy