dinsdag 27 september 2011

4e Dutch swappersdag!

Afgelopen weekend was het dus zover, de 4e Dutch swappersdag!
Deze keer een hele rit, helemaal naar het prachtige Eext in Drenthe. Ik mocht vanaf Kampen met Bouwiena en Jessica meerijden en dat was al supergezellig!
(Jessica of wel Dobbel heeft trouwens een hele leuke give away op haar blog)
Mijn kadootjes voor die dag.. ik had Susan voor de ontmoetingsdagswap.. behoorlijk lastig, want Susan kan echt alles! Behalve haken! Al wordt ze daar ook al aardig goed in! Gelukkig is het me toch gelukt haar blij te maken met deze gehaakte vlaggetjeslijn! Er zitten aardig wat uurtjes in, maar ik vond het heerlijk om er mee bezig te zijn, zo iedere keer even tussendoor.
voor het kadootjespel had ik onderstaand 'harmonikamapje' meegenomen (met dank aan mijn naaijuf ;), mijn allereerste echt supernette, rechte project, ben er ook de hele naailes mee bezig geweest, terwijl ik had gedacht er wel twee in twee uur te kunnen maken ;-) 
binnenkant 
en onderstaand etuitje en notitieboekje met uiteraard een lief kaartje 
dan had ik nog een 'creatief materiaal pakket', maar dat ben ik vergeten op de foto te zetten. Het ging vooral om vilt, wat applicaties en flatbacks (van die dingetjes voor op ringen/kettingen of gewoon papier)
En waar ging ik mee naar huis...
een geweldig pakket van Marieke.. zo leuk!!
(heb even haar foto's 'gepikt' op haar blog staat nog veel meer over de dag!)
Wil je alle kadootjes zien, kijk dan op de Dutch swappers blog!
een superlief schort (te mooi om mee te koken, echt geloof me ;-) bijpassende servetjes, echt super!! Cupcakehoudertjes, theezakjes en nog een stukje van die mooie stof! Ik ben er echt heel erg blij mee!
en van Jantina, die ik voor het eerst in het 'echt' zag, zo leuk!!! Dat is zo leuk aan zo'n dag, je ziet eindelijk wie er achter de namen als Dobbel, Beertje, Creacuties (Jantina dus), Avalance, Sow Cute etc etc zitten! dit superleuke kussen! 
de mooie gehaakte bloem zit los, zodat ik zelf kan weten waar ik hem doe. Ik denk trouwens dat ik er een hanger van maak voor aan mijn tas, want ik vind hem  zo leuk en het kussen is zo al erg leuk!! ;-) Ook hier was ik superblij mee!
dan kreeg ik zelf nog mijn kadootje voor de ontmoetingsdagswap en dat kreeg ik van Bouwiena. Dit lieve potje! Leuk hè?! En nog een geweldige broche, maar die zit nog op mijn vest, want ik hem heb de hele dag al gedragen.
Ontzettend bedankt Bouwiena, super!!!!  
Al met al dus weer een hele geslaagde dag!!
Moe, maar zeer voldaan naar huis, waar dochterlief thuis nog op was. Die heeft namelijk afgelopen vrijdag haar voet gebroken! Ze zit sinds drie weken op kamers in Utrecht en doet de PABO daar en was dus onderweg naar huis met haar koffer. Toen ze uit de trein wilde stappen (sorry, dutch swappers, ik had het verkeerd begrepen ;-), was er iemand die net iets meer haast had, haar een duwtje gaf en daar lag ze! In Utrecht! Heel gedoe, met de trein naar Den Bosch, daar naar het ziekenhuis met manlief, in het gips dus..en dus niets mogen doen. Eerste week niet lopen, alleen maar liggen met haar been omhoog. Gisteren zijn we terug geweest hier naar ons 'eigen' ziekenhuis, omdat het erg zeer bleef doen en bleef tintelen en hebben ze het opnieuw (wat losser) ingegipst en gelukkig verteld dat ze waarschijnlijk volgende week loopgips krijgt!
Jullie begrijpen dat ik deze week weinig tijd heb om veel te lezen/schrijven, al 'verschuil' ik me af en toe wel even achter de pc ;-)
Dit is nog het 'oude', het is nu 'wit'.
Ik hoop jullie volgende week alles over de Kunst- & Kadootjesmarkt te kunnen vertellen!! En dan uiteraard dat het heel erg geslaagd was!!! ;-)
liefs, Nancy

17 opmerkingen:

zomooizohip zei

Het was weer heel gezellig!

Gonny zei

Wat klinkt het allemaal leuk en gezellig.
En wat een mooie spullen heb je gekregen en gemaakt.

Groetjes, Gonny

Esther zei

Wat een gezellige dag zo samen leuke dingetjes hebben jullie uit gewisseld, sterktevoor je dochter, groetjes Esther.

Klaske v.d Bij zei

Zo te lezen was het heel gezellig..en leuke spulletjes heb je gekregen
En wens je dochter maar beterschap toe

Anoniem zei

Wat fijn dat je een leuke dag hebt gehad, met mooie kadootjes om weg te geven (loooove de vlaggetjeslijn!) en mooie ontvangen (dat schortje! Ik zou er bijna een keukenprinses voor willen worden). :)
Beterschap voor dochterlief!

lien zei

oh arme dochter, beterschap voor haar!
Leuke reportage van een geslaagd dagje uit met veeeel ooguitstekende cadeaujtes, haha.
Liefs Carolien

Desirée-ScrapDees zei

nou dat klinkt als een hele gezellige dag, leuk! En leuk die vlaggenslinger, als ze hem beu is, dan kan ze er altijd nog minibikini's van maken hahaha!
En wat een pech zeg die dochter van je, pff net op kamers en dan kan ze niet uit de voeten, echt balen. Inderdaad te hopen dat ze snel loopgids krijgt, maakt het een stuk makkelijker!

Die van A (Luc - Christel - Gaëtan) zei

Wat heb jij leuke dingen gekregen. Die short is inderdaad te mooi om in te koken. Ik dacht eerst dat het een rokje was. Maar met een opening achteraan is het allicht niet echt stylish om zo over straat te lopen. :-)

Er zitten mooie dingen tussen.

Christel

The Little Forest zei

Ik ben heel blij dat het schortje zo'n goed huis heeft gekregen. Jij zat al in m'n hoofd tijdens het maken, samen met Bouwiena. Leuk dat hij inderdaad bij een van jullie terecht is gekomen.

Rabbitje zei

wens haar maar heel veel succes, ik weet hoe het is om in het gips te zitten. ik zit namelijk nu met mijn beide benen in het loopgips omdat mijn achillespezen moeten worden opgerekt. het jeukt als een gek. ik moet er in totaal zes weken in. ik heb nu gelukkig al een weekje achter de rug, nog vijf te gaan. wat ik nog erger vind dan het gips is dat ik nu ook elke dag een trombose spuit moet zetten. ik ben normaal echt panisch van spuiten dus dit was echt dramatisch voor mij. gelukkig ben ik er nu wat aan gewend maar het is toch nog steeds elke avond een vervelend moment als ik mijn spuit moet zetten.
btw. mijn gips is roze!

Pleuntje zei

Wat leuk om alle mooi cadeautjes te zien. Wat een leuke dag lijkt me dat.
En voor je dochter heel veel sterkte. Ik heb vorig jaar in het gips gezeten en vond het niet leuk. Hoop dat ze alles op school weer een beetje kan inhalen en dat degene die haar heeft geduwd ook nog even naar haar heeft omgekeken. groet Petra

Sow Cute! zei

Vond het gezellig! En ook leuk om je een keer in het echt te ontmoeten... Je kletst altijd wel wat met elkaar, maar nu heb je er een beeld bij van de persoon erachter... Tot een volgende (swap) keer!

CreaCuties zei

Jij bent zo'n heerlijke dame! Dankjewel voor deze heerlijke dag!

Rabbitje zei

he,
bedankt voor je berichtje op mijn blog.
Bij mij doet het inderdaad ook pijn nadat ik de spuit gezet heb. Ik ben blij om te horen dat dat dus bij meer mensen zo is.
xx

Liesbeth zei

Goedemorgen Nancy,
ik heb weer genoten van de mooie dingetjes en je leuke schrijven.
groet,
Liesbeth

Katrientje vanalles zei

leuke spellen kunnen swappen zeg. en een goed en snel herstel aan je dochter

Mme Li zei

veel leuke spullen