donderdag 28 april 2011

Award en lintjes'board'

Van Sarah (www.sarahsborduurwerken.wordpress.com) kreeg ik bovenstaande Award!
Dank je wel Sarah!
Ik ben er erg blij mee, vooral omdat ik altijd ontzettend blij ben met jullie reacties!! Dus bij deze; bedankt aan al mijn volgers voor jullie reacties!!! Ik ga er echter geen 10 uitkiezen, want dat kan ik niet! Ik geef hem aan jullie allemaal!! Neem hem aan en zet hem op je blog als je wilt, jullie verdienen hem allemaal, maar ik weet dat sommigen van jullie niet de tijd of energie hebben om hem te plaatsen. Vandaar dat ik zeg, plaats hem als je wilt en geef hem door natuurlijk! Onderstaande kun je kopiëren en op je blog zetten.

Regeltjes (regels, instructies met award meeposten, kopieren na ontvangst in je bericht op je blog)
Soms bedanken we onze volgers niet genoeg, vandaar kwam Sarah op het idee om een award te maken en deze te geven aan een paar van onze, mijn volgers.
*vermeld van wie je de award ontvangen hebt en waarom je hem aan deze persoon geeft door een verwijzig via link van hun blog, te plaatsen in je bericht en bedank hem of haar voor de award in een reactie op hun blog en in je blogbericht.
*Geef de “Bedankt voor alle lieve reactie’s Award” door aan 10 volgers en laat een berichtje na op hun blog, dat ze een award gewonnen hebben
Ook van de 10 volgens aan wie je de award doorgeeft plaats je een verwijzig met link naar hun blog, in je bericht.
*Maar bovenal vergeet de foto van de award niet mee te kopieren in je bericht
Zo worden je volgers eens in de bloemetjes gezet.
(Kortom kopieer heel het berichtje dat hierboven gepost is )

********************************************************************

Ik zag bij Desirée een ontzettend leuk mandje! Ja, dit wordt een heel omslachtig 'verhaal' ;-) Een mandje met elastiek erin! Dit leek me zo leuk en vooral heel erg handig! Bijvoorbeeld voor scharen etc. Tot ik me bedacht dat het natuurlijk niet zo stevig zou zijn.. toen dacht ik, dan neem ik zo'n 'board', zo'n schilderijtje waar je normaal een memoboard van maakt (nou ja, normaal maak je er dus een schilderijtje van ;-) En gedaan wat Desirée nog schreef, eerst het elastiek op de stof naaien! Ik gedaan, opgehangen, dit was het resultaat:
handig hè?! Totdat je er iets uit haalt, dan krijg je dus dit: 
...niet zo handig dus! En daar zat ik dus met mijn 'board'! Tot ik een idee kreeg!! Ik zei al dat het een 'omslachtig' verhaal werd ;-) Ik heb er nog twee stuks elastiek aan gemaakt en toen kreeg ik dus dit resultaat!
En daar was (ben!) ik wel erg blij mee!! Dus Desirée, dank je wel! ;-)
in een volgend bericht laat ik jullie zien hoe ik het gedaan heb, want ja, toen moest er eentje komen voor de rode lintjes (en misschien nog eentje voor de paarse, de witte, de... ;-)

4 opmerkingen:

Carolien zei

Wat hangen je lintjes daar leuk! Dat hou ik zeker in gedachten voor het geval ik ooit nog een eigen knutselstekje krijg, maar dan moeten we wel eerst verhuizen. Het ziet er zo vrolijk uit!

Anoniem zei

Wat heb je dat leuk gedaan! Superidee! :)

Desirée-ScrapDees zei

whahahaha leg hier helemaal in een deuk hihi en dat allemaal dankzij mijn mandje! Maar wel lekker handig hoor. Maar als je het lijstje nu wat beter ophangt(aan twee kanten en niet aan een kant zoals jij het waarschijnlijk gedaan hebt) dan blijft het toch wel hangen als je er iets afhaalt lijkt me? Maar vind het ook wel handig voor de lintjes hoor en het ziet er echt gaaf uit op je volgende logje leuk!

Alynia zei

Uiteindelijk is het dus heel leuk geworden!
En die award komt bij mij op mijn blog hoor. =) Ik reageer niet altijd, maar doe wel altijd heel erg mijn best op mijn reacties ;-)