donderdag 11 november 2010

Amigurumi-swap

Op het Amigurumi en Haak Forum heb ik meegedaan met een herfst/winterswap. De bedoeling was uiteraard een amigurumi, daarnaast 2 bollen wol, pimpspulletjes, een patroon voor de ander en een klein kadootje..
Bovenstaande heb ik gemaakt. Een sneeuwpophanger, een minidonut en een kerstboom met zelfgemaakte glazen 'kerstballen' ;-)
Het viel niet mee, want ik ben wel 4x opnieuw begonnen. Ik had eerst een leuke 'herfstbij', die bijna af was, tot ik hem in elkaar ging zetten en erachter kwam dat ik een toer vergeten was bij het 'hoedje', toen ben ik aan een 'kerstmeisje' begonnen, tot aan het hoofd, dat werd ook geen succes, toen aan een egeltje, dat werd ook niets, toen een speculaasmannetje, dat uiteindelijk een eikeltje werd!
Enfin, uiteindelijk is het me gelukt en binnen de tijd! Mijn swap-partner is er gelukkig ook erg blij mee! Natuurlijk zaten er nog allemaal andere dingetjes bij, maar daar heb ik geen foto van. Die zal nog wel op het forum komen.
En toevallig kreeg ik ook vandaag de mijne!!! Zo lief!!!!
Met een heleboel geweldige leuke spullen!!!! Nogmaals dank je wel, Nickie!!!
Onderstaande cupcake is onderdeel van een geweldige creatief materiaal + swap, gekregen van Corine, later meer daarover... ;-)

15 opmerkingen:

Brigitte zei

Oh, heb jij die kralen ook gewoon zelf gemaakt? En niet vertellen he, wat kan je dat mooi joh! Leuke blog heb je ook, en nogmaals bedankt voor het leuke pakket :-)

Gr. Brigitte

Sow Cute! zei

Wat leuk allemaal!

stoffies zei

Wat heb jij leuke dingen gehaakt. En natuurlijk superdingen gekregen, bofkont!

Groetjes, Charlotte

Clara zei

What a creative group you all are. You really got some nice things...very lucky.

Anni zei

Ik was nog niet eens thuis toen die meisjes kwamen. Ik liep nog in de plens bui (de pony's staan een half uurtje hiervandaan, dus het weer kan best verschillen, dat je niet denkt dat die meisjes hier in de plensende regen stonden ;-)) Hij zei achteraf, ik had gewoon moeten zeggen, ok dan niet en dan de deur dicht doen, haha.

CreAnoes zei

Wat een leuke kerstboom! Met die mooie zelfgemaakte ballen! Geweldig!!! Maar ik vind dat Nickie ook echt haar best heeft gedaan! Leuke swap :-)

Sandra zei

schattig!!!

Lysanne zei

wat lek zeg, vooral het kerstboompje met de kralen

Angélique zei

Wat ontzettend leuk! Ziet er mooi uit

Anoniem zei

Ik vind het allemaal even leuk! :D
Wat een werk heb je ervan gemaakt!

Michaja zei

Wat kan jij toch heerlijk swappen!!!

Mirjam zei

Die kerstboom is echt TE LEUK!!

Annemarie's Blog zei

Wat een superleuke dingen allemaal zeg!

Het Knuter Huuske zei

Leuk zeg zo'n swap :D

Ik vind de kerstboom zo leuk geworden!

Zelf nog maar pas bezig met haken :D

Groetjes van Ivonne

Moi-Kapelka zei

Leuk meis wordt er blij van!