donderdag 17 juni 2010

Swap creaties

De swaps zijn ontvangen, dus ik kan weer wat foto's laten zien! Ondertussen heb ik ook weer wat ontvangen, maar dat laat ik later zien, vooral van Kimminita een geweldige Woodland kussenhoes gekregen!! Maar nu eerst mijn eigen creaties. Toevallig had ik Kimminita voor de zonnebrilhoesje-swap en deze heb ik voor haar gemaakt.. ik vond hem zelf ook heel erg mooi, maar toen had ik de mijne (zie verder beneden van Dieuwertje) nog niet gehad. Ik ga er vast ook nog meer maken, want ze zijn zo leuk!! Ik heb de tutorial trouwens van MiekK'sblog!
Voor de Woodland-swap had ik Kimmakesstuff, die dol is op paddestoeltjes en daar heb ik dit voor gemaakt.. het mapje is zo'n speldenkaartje, maar dan in het thema Woodland, een paddestoelknoopje, -clickpin en uiteraard een zelfgemaakt paddestoeltje (alleen de bovenkant, de onderkant was mislukt ;-)
En voor de 'naamgenootjes-swap' met de dochter van Bouwiena heb ik dit tasje gemaakt. Met een sleutelhanger eraan en nog wat Kawaii-spulletjes.  
En als laatste, een sleutelhanger voor Ellemie voor de sleutelhangerswap!
Ja, hij lijkt een beetje als die op het tasje, maar hij is toch anders ;-) Alleen het spiegeltje is hetzelfde. Dat heb ik gemaakt van de spulletjes uit Malmedy. Met vilt en een plakspiegeltje. Ik vind ze wel leuk geworden.

Al mijn swap-partners waren gelukkig allemaal blij met hun spulletjes en dan ben ik ook weer happy!!!

7 opmerkingen:

Ellen zei

Echt op mijn lijf geschreven! :-)

Anoniem zei

Wat leuk allemaal!! Ik ben toch wel het meeste fan van de paddestoeldingetjes, heeeel leuk stofje ook!

Haakmuts zei

OOOOOOOOOOO, wat een ontzettend leuke spulletjes staan hier!!!!!!

Kimminita zei

Het zonnebrilzakje is TOP!

Lique zei

En ik was ook zoooo blij met jou als partner!

Heb foto's op m'n blog gezet! Nogmaals heel heel erg bedankt!

Anoniem zei

Dat tasje is geweldig! :D

Marlene zei

Hoe kom je aan dat mooie paddestoelenstofje van het tasje? Geweldig leuke spulletjes hoor!