zondag 2 september 2012

Haakmiddag Waalwijk 'by Nicole'

Hier was het gisterenmiddag allemaal te doen. Een supergezellige haakmiddag, georganiseerd door Nicole
Zo'n 17 dames met allemaal één ding gemeen, haken! Uiteraard werd er ook gehaakt, maar vooral ook gezellig gekletst,  dingen geleerd (Marinke van 'a creative being' heeft ons wat handige tips gegeven, nogmaals dank je, Marinke!, kijk vooral ook eens op haar blog, wat een mooie dingen maakt zij zeg!) 
Voorkant Kerstballen Haken
Maar ook Annemarie Arts van Haakidee en o.a. het boekje 'kerstballen haken' (wat ik toch maar gekocht heb, het is wel erg leuk!!) had hele goede tips en wolletjes meegenomen, (altijd fijn, daar kun je nooit te veel van hebben), Ilda heeft me geholpen met een op zich eenvoudig patroontje.. hè, Ilda ;-) 
Wie mee wilde doen, maakte een swap voor iemand en die werd willekeurig uitgedeeld. Ik heb natuurlijk weer geen foto's van alles maar wel van dit haaknaaldenmapje. Gemaakt met de stans van de egel (bigshot). Ikzelf had een ontzettend leuke gehaakte paddenstoel en allerlei leuke dingetjes. 


Nicole had echt een geweldige goodiebag 'geregeld'! Iedereen die er aan bijgedragen heeft, te veel om op te noemen, echt, super! Dank jullie wel voor al het leuks, ik ga zeker bij jullie allemaal even kijken, als ik klaar ben met de goodies bekijken!!  Hieronder dus alle goodies, mijn wolletjes, het boekje, mijn agenda, mijn gekregen swap, echt zo veel.. 
Eline was er ook en als je nog geen agenda had (ik natuurlijk wel ;-) kon je er eentje bij haar kopen en uiteraard laten signeren. Ook zij had voor iedereen nog een leuk kadootje. Net als Marion van Greco die wat lekkers bij had voor iedereen! 
Al met al dus een zeer geslaagde dag met één en al verwennerij! Ontzettend leuke mensen leren kennen en bekenden weer eens gesproken. Roos van Freubeldingetjes, Wanda van Wanda's blogjeMarielle van Kei Hip, (Marielle, nog succes met je 100 en zoveel mandjes ;-), Esther van Esthers101 en nog veel meer leuke dames waar ik de namen van de blogs/sites nog niet van ken. Binnenkort krijgen we een lijst van Nicole met alles erop en horen jullie nog meer van mij. 
Nicole, dank je wel voor deze onvergetelijke dag en zoals velen al zeiden, zeker voor herhaling vatbaar!!!
Fijne zondag nog iedereen! Ik ga nog even verder nagenieten van alles! 
liefs, Nancy

17 opmerkingen:

Ilda zei

Het was inderdaad een super dag Nancy! Leuk dat ik jou heb leren kennen en dat we lekker samen hebben gehaakt ;)

Anoniem zei

Het was superdesupergezellig! :D Ik vond het echt genieten en ben nu nog aan het nagenieten met alle leuke spulletjes die we hebben gehad. Doen we gauw nog een keer he! ;)

Anoniem zei

Het was superdesupergezellig! :D Ik vond het echt genieten en ben nu nog aan het nagenieten met alle leuke spulletjes die we hebben gehad. Doen we gauw nog een keer he! ;)

Anoniem zei

Ooh, blijkbaar ben ik zo enthousiast dat mijn reactie er twee keer op komt, haha... (of zo ongeduldig, dat kan ook ;) ).
(En nu dus drie keer een reactie van mij, kuche... :) ).

Wanda zei

Het was echt super gezellig. En idd zoveel leuks gekregen. Ik heb ook na wat twijfelen het kerstballenboekje gekocht. Vond hem toch te leuk om te laten liggen. :0)
Tot gauw!

Greco-Crochet zei

Het was een hele leuke middag. En wat kunnen onbekende mensen samen toch een leuke dag hebben. Veel gelachen, lekker gegeten, leuke dingen gekocht en reeds bestelde dingen ontvangen. Weinig gehaakt, maar ach. Dat is tijdens zo'n leuke middag bijzaak.
Groetjes,
Marion

Loves to Create by Jacqueline blog zei

Zo te lezen dus echt een super dag!!
Altijd fijn om wat mensen te ontmoeten van een aantal blogs ziet er echt super uit je foto s.
Groetjes en ook een hele fijne zondag toegewenst

Pleuntje zei

o wat een leuke dag voor jullie.........X

Betsy zei

Gezellig, zo'n dag met al die creatievelingen bij elkaar en wat zijn jullie lekker verwend!

Fijne dag nog en een lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

byPetra zei

Wat leuk! En wat ben je en heb je jezelf verwend :-)
Jammer dat ik er niet bij kon zijn, de volgende keer maar.

xx Petra

lien zei

Wat gaaf om met zoveel haaksters bij elkaar te komen. En wat een goodiebag... jeeeeetje!! Hartstikke leuk allemaal! En jouw egeltje is erg schattig gemaakt. Ik kan me voorstellen dat het een dag was die je niet snel vergeet! Liefs Carolien

Daphne zei

Jee zeg, je had bijn een aanhanger nodig toen je weer naar huis ging, zoveel had je gekregen en geruild.
Leuk hoor, zo'n middag, altijd gezellig en een hoop te "delen" met elkaar.
Groetjes Daphne

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Het ziet er allemaal super gezellig uit, wat jammer dat ik er niet bij kon zijn... Wie weet een volgende keer.

Denco zei

ooh wat ziet dat er weer gezellig uit zeg, ooit ben ik er ook een keer bij en dan kunnen we elkaar in het echie spreken. Leuke spulletjes weer zeg!!
xx Astrid

My Cozy Nest zei

Leuk :D :D
Ook dat je zo Enthousiast bent ☼ 15

Ik zal even naar dat lijm kijken.... Ben ook nog op zoek naar 3d verf voor op textiel zag daar pearl pennen dat is ook voor op textiel volgens mij....
Kan ik dat mooi meteen mee bestellen....
Klopt dat je wel voorzichtig moet zijn met het er door heen gaan van lijm door het vilt....
Ik weet dat ik daar ooit (lang geleden) ook last van had....
Denk zal eens vragen wat jij gebruikt....

Dank je wel weer :)

Liefssssss, Ivonne

Roos zei

Hoi Nancy, en of het gezellig was !
Ik had het niet willen missen.
Ik heb zojuist wat foto's naar Nicole gestuurd, ik had problemen met nikon-tranfer vandaar dat ik er een beetje laat mee ben.
Groetjes Roosx

Jeanine zei

Geniet maar lekker na van je mooie namiddag.
Dat egeltje is echt schattig.

Groetjes,
Jeanine