zondag 29 januari 2012

Blogger ontmoetingsdag Sliedrecht

Gisteren was het zover. De blogger ontmoetingsdag die Elizabeth had georganiseerd samen met Catherine en Petra. Het was voor mij niet zo ver, vandaar dat ik me ook had opgegeven. Ik werd warm ontvangen door Elizabeth en binnen waren al wat dames aanwezig. Gelukkig had iedereen een naamplaatje op, want ja, wie is nou wie. Sommige (hè, Linda ;) hebben wel een foto op hun blog, maar zelfs die klopt niet altijd ;-) 
Iedereen had zelfgemaakte spulletjes meegenomen die uitgebreid bewonderd werden en ons allemaal weer inspireerden tot ideetjes! 
Ik wil echt deze deken (onder de ook zo prachtige kussens) een keer maken (liefst zo snel mogelijk beginnen ;) Zo mooi!!! Hij is van Joke! Echt prachtig!!
Na de koffie met heerlijke taart en gezellige gesprekken, begonnen we aan 
'het dobbelspel'
Ik kende het al van de Dutch Swappers en wist dat het lachen, gieren, brullen zou worden. Dat was dus ook zo! 
Iedereen bracht één zelfgemaakt kadootje, iets lekkers en iets waar je teveel van hebt mee. Ik had een meetlint gemaakt in de vorm van een ijsje..

ingepakt in een zelfgemaakt 'zakje' (zo leuk en eenvoudig om te maken!)  
als teveel een zakje met knopen en als lekkers een doos chocolade (niet op de foto helaas en nee, ik heb hem niet onderweg opgegeten, maar netjes in het spel gedaan! ;) 
En dit is wat ik kreeg:
Iets lekkers met een lief speldje (gelukspoppetjes!), een prachtig geborduurd, heel fijn, 'kussentje' om aan een schaartje te hangen en een ontzettend mooi gehaakt hart!!! 
Ik ben er erg blij mee!! 
Dan had Jeanet, die er helaas niet bij kon zijn, een doos opgestuurd met voor iedereen een meetlint en een bolletje catiania katoen. Dank je wel, Jeanet! 
Betsy had voor iedereen een prachtig engeltje gemaakt!! 
Dank je wel Betsy!!
Hij hangt al in mijn takken hoor Monique ;)
na een geweldige lunch (echt super!!!) zijn we naar Loods5 gelopen. Volop inspiratie opgedaan, erg gelachen , bijna een geweldige koop gedaan, samen met Monique (volgende keer halen we het stickertje eraf ;) en toch niet kunnen laten om iets te kopen.. deze superschattige onderzetters, die ik vaak gebruik om kadootjes etc. mee in te pakken (zie hieronder) 
 
en wat ik zelf niet had gezien, maar mijn moeder en dochter wel, (manlief had mij gebracht en zij wilden graag naar Loods5 dus zouden daar naar toe gaan en mij dan gelijk mee terug nemen) was dus 'de thee'!!! 
"mijn thee''!! 
Ikzelf was natuurlijk te druk geweest met kletsen en zo. ;-) 
Daarna zijn we terug gegaan, hebben nog een bakje koffie gedronken en was het helaas weer tijd om naar huis te gaan. 
Ik was uitgeteld, maar het was ontzettend leuk! 
Alle dames, dank jullie wel voor een geweldig leuke dag! 
liefs, Nancy

28 opmerkingen:

Gerd@ zei

Het klinkt allemaal super gezellig .... misschien ook eens een idee voor Noord Holland ... groetsss Gerd@

Angélique zei

Het was een geweldige dag, we hebben ontzettend gelachen en genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. Zo leuk om jou irl ontmoet te hebben! Dank je wel dat jij er ook was (en dat ik hier nog een keertje naar je mooie ijsjes meetlint mag kijken, haha)!

Carolien zei

Wat klinkt dat vreselijk gezellig! Leuk dat jullie het dobbelspel deden, dat kan je niet vaak genoeg doen toch? Ik kijk enorm uit naar de DS meeting, tot dan!

Minimoek zei

Hoi Nancy, meid het was super om je te ontmoeten en ik vond je meetlint echt gaaf maar bij wie is ie eigenlijk terecht gekomen dat heb ik nl. even niet meegekregen,groetjes van je 4 volgers ;-)

Marjo zei

Voor herhaling vatbaar .....ook al moet ik weer 2,5 uur treinen :-)

Ik vond het super !

Liefs
Marjo

Esther zei

Klinkt erg gezellig en leuke spulletjes laat je zien. Groetjes Esther

ida zei

zo te horen en te zien was het een
groot succes, leuke spulletjes
allemaal!

Anoniem zei

Klinkt als een leuke dag! En wat een leuke spulletjes :)

Betsy zei

Ja, het was zeker een super gezellige dag! Ontzettend leuk om iedereen in levende lijve te ontmoeten, te kletsen en vooral ook te lachen :)!

lieve groet,
Betsy
Wolatelier DiAn

LittleBe. zei

Das nog lang nagenieten, lijkt me heerlijk zo een dag!
Liefs,
Xxx

Desirée-ScrapDees zei

je ijsje is gaaf! En klinkt als een hele gezellige dag!

lindevrouw zei

Hoi Nance wat leuk je ontmoet te hebben!Wat hebben we genoten he!
En je maakt je wool eater wel af hoor! Hij wordt super! Hele mooie tinten, dus gewoon doorgaan! En misschien ga ik ook nog eens Dutch swapperen, kom ik je weer tegen! liesfs groetjes Joke

Anoniem zei

Het klinkt als een heeeele gezellige dag (maar dat kan ook niet anders als jij erbij bent ;) )! En je ijsje is superleuk!!! je aankopen ook, die thee is super! :)

monique zei

Hey Nancy,
Het was echt super leuk he gisteren. Bijna een goede score bij loods 5 maar dat mocht de pret niet drukken. Oooo wouw had jij dat ijsje gemaakt...super super super leuk vond ik die...ruilen voor chocolade ha,ha. Mijn dochter was helemaal weg van die tas die je gemaakt had, dus dat word vechten denk ik! ik mail je zo gauw mogelijk wanneer de vogels af zijn. Ik dacht vanmorgen ineens waarom heb ik ze eigenlijk niet gelijk aan je mee gegeven en dan had ik voor me zelf weer andere gemaakt, maar goed zo komt het ook goed. Groetjes en liefs monique

Haakmuts zei

Wat een gezelligheid allemaal en wat een leuke kadootjes hebben jullie onderling uitgewisseld. Dat hart is zo mooi,en de deken van Joke.....schitterend en je ijsje zo leuk.

DEKAKADO zei

Dat ziet er erg gezellig uit. Dank voor het delen.Groetjes, Marleen.

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Nou zo te lezen heb je het heel gezellig gehad en je hebt een mooi hart gekregen,en dan die taart kleedjes heel leuk.Ik ga wat voor je stanzen..???...heb in 1 keer een idee,ik heb nog hele leuke stanzen hiervoor.
lfs agnes

Zaanse Zolder zei

Dat klinkt allemaal zooooooo gezellig !!! En je hebt leuke kadootjes gescoord bij het spel.
Die deken is echt prachtig zeg !

PippiPander zei

Dat klinkt inderdaad heel gezellig! En die deken! Geweldig vind ik hem! En de onderzetters ook trouwens!

lien zei

Klinkt als een supergezellige dag, leuk hoor!!

Jacqueline zei

Je mooie meetlint is bij mij terecht gekomen!! Heeel blij mee, hoor! Ik geniet er elke keer weer van, als ik er naar kijk.. Ook heel leuk ingepakt! Het was een leuke dag, hé!
groetjes Jacqueline(-:

Tineke zei

Nou en of dat het een super leuk dag was. Door alle verhalen op de weblogs blijf ik genieten.

monique zei

Hey Nancy. Wil je nog wat foto's plaasen van je tak en van dingen die je met die bigshot heb gemaakt. Ik heb er namelijk ook een maar weet niet zo goed wat ik er allemaal mee kan. Je kan het ook naar mijn eigen mail sturen hoor als je dat fijner vind dendikken.monique@gmail.com
We bloggen of mailen weer!
Groetjes monique

Hallo Peetje zei

jij hebt dus mijn kozakkenkoeken gewonnen :-) ik hoop dat ze lekker zijn. wat een leuke dag was het toch he, ik val wel in herhaling want overal schrijf ik dat maar het was ook zo en ik ben er nog helemaal vol van.

leuk om je ontmoet te hebben

Denco zei

Zo jij hebt weer een superdag gehad zeg, leuke spulletjes gekregen en weggeven, ziet er allemaal leuk uit.
xx Astrid

zomooizohip zei

Dat klinkt als een hele leuke dag! En in maart weer een gezellige ontmoetingsdag in het vooruitzicht.
Die taartkleedjes die je gekocht hebt zijn echt leuk en dat ijsje van vilt. Zoooooo schattig!

Marianne zei

Zo te lezen hebben jullie het super gezellig gehad.
Limburg volgende keer?
freubelgroetjes, Marianne

Elizabeth zei

Wat een gaaf verslag heb je er van gemaakt, Nancy... Ik loop erg achter met blogjes lezen, maar zit nog heerlijk na te genieten!
Wat leuk om je te ontmoeten en ik ben erg blij met je demonstratie van de Big Shot. En nu zag ik dat je een heel stuk uitleg op je blog hebt staan over dit geweldige apparaat, dat is toppie!
Ik heb bijna nog geen tijd gehad om te experimenteren, maar die tijd komt nog wel..

Groetjes, Elizabeht