maandag 13 juni 2011

Dutch Swappers dag

Zaterdag 11 juni was dus de derde Dutch Swappers dag, zoals ik jullie al eerder schreef! Het is altijd toch weer spannend, ook omdat er deze keer weer veel 'nieuwe gezichten' zouden zijn, zoals Drakelientje/Knussemus, Jannydus, SaschavW, TeveelLeuks, Mazzeltje, Redwitch100, IlohaH, (zo ken je ze dus voordat ze 'echt' binnenkomen zeg maar!) Maar het ijs was gauw gebroken! Eerst was er de uitwisseling van de ontmoetingsdagswap! Niet iedereen had er aan meegedaan, maar ik wel. Ikzelf had Janny en had dit voor haar gemaakt:
en Drakelientje had mij, kijk eens hoe geweldig mooi.. heeft ze zelf geschilderd (uiteraard, maar toch), ik ben er zo blij mee!!!
na heerlijke taart, cookiemonstergebakjes, kruidcake, brownies en weet ik wat al niet meer gegeten te hebben (niet dat ik dat allemaal gegeten heb, maar wij allemaal dus hè?!), zijn we begonnen met het Sinterklaasspel! Nicole heeft hier een hele goede uitleg van gegeven, dus daar ga ik niet aan beginnen ;-) Het was overigens thuis bij Susan, waar ik wel eens eerder geweest ben, waar ik overigens iedere week wel even een paar uurtjes door zou willen brengen, maar enfin, Little-Z heeft er een paar hele leuke foto's van!  
Wat had ik gemaakt:
een glazen pot met allemaal leuke 'creatief materiaal' spulletjes erin (zie ook twee 'knoopprojectjes'; twee paddestoeltjes ;-) 
het boektasje dat ik al eens heb laten zien, maar dan opgevrolijkt met lint en een pen 
en een vilten mandje (mijn naaimachine was er niet echt blij mee, maar ik heb nu een goede tip van Susan gekregen hoe het wel moet ;-) ook weer gevuld met allerlei lintjes, spelden, een bloemenknoop etc.
 Wat had ik.. na veel moeite, heen en weer-getrek, uiteindelijk nog kunnen ruilen, pff, wat een spel, waarom doen we het toch ;-)))
Een geweldige, door Susan gemaakte, cupcakestandaard met cupcake en patroontje (en stof) om nog meer cupcakes te maken. Hier heb ik echt om gestreden (nee hoor, het spel bepaald alles, alleen bij 1 geloof ik, mocht je 'pakken' en dus bij iemand iets weghalen, maar ja, als iemand anders weer een kaartje kreeg met 'schuif allemaal één stoel op, dan was alles dus weer weg!) met Mazzeltje  dus (sorry Chantel, maar gelukkig heb ik je nog blij kunnen maken met een ring ;-)))  
deze echt, geweldige, gehaakte (!) cactussen van Sascha! Het patroon is te koop op haar blog! Ik vind ze zo mooi!!!!  
dan dit 'kunstwerk' van Joyce (annitas) echt geweldig!!! Gemaakt van fimoklei (zien jullie dat wormpje bij die mol? Echt super!!!
Toen was er gelukkig nog tijd over om te swappen!! Ik had twee ringen om te swappen, wat bedeltjes, een boekje, en mijn sprei ;-) Onderstaand heb ik allemaal geswapt: 
een ontzettend leuk schilderij van Susan!  (niet met Susan maar met Bouwiena, dit om het simpel te houden ;-) met Susan heb ik de sprei geswapt voor superleuke stofjes)
deze hele gezonde, superleuke cupcakes en koekjes met Ilona!

gekregen van Kimmakesstuff (waarvoor ik echt op zoek ga naar een sprei!!! ;-)
Ik zit weer vol creatieve ideetjes, kijk zelfs al uit naar de volgende meeting ;-)
Kijk ook even bij de andere dames, er zijn er nog meer die een stukje over de meeting hebben geschreven of schrijven. Op het DS-forum heb ik iedereen al bedankt, maar bij deze, nog een keer dames, het was een ontzettend leuke, inspirerende, gezellige dag!
Dank jullie wel!!!
en tot de volgende keer!
liefs, Nancy

19 opmerkingen:

Happy in red zei

Wow, wat een leuke dingen allemaal. Ik vind het zo leuk dat mensen die elkaar van internet 'kennen' elkaar ook in het echt ontmoeten en het dan zo gezellig hebben. Top!
Groetjes, Esther.

Janny zei

oh wow Nancy, ik had niet in de gaten dat je dit allemaal mee terug genomen hebt! Wat een super dag he?! Ben zo blij met de door jou gemaakte cadeautjes voor mij, ik ga er zo ook een blog van schrijven hoor!
Enne, die tip over vilt naaien?? Mag ik die ook? Vindt mijn naaimachine ook niet fijn namelijk!
Liefs
Janny

Carolien zei

Jij bent ook met leuke spulletjes naar huis gegaan! En de sprei is dus bij Susan achtergebleven! Ben benieuwd welke stofjes je van haar hebt gekregen, ik heb het allemaal gemist geloof ik. Maar 't was een super geslaagde dag! Ik was om kwart voor 11 thuis en best moe. Maar wel voldaan!!

Roos zei

Wat een boel leuke, prachtige spulletjes zeg! Kan mij helemaal voorstellen dat het een TOP-DAG was, geniet maar van je mooie spulletjes, groetjes Roos

Anoniem zei

Wat een leuke dingen allemaal. Genieten om naar te kijken, zeg.

Groetjes, Mieke

Katrientje vanalles zei

Wat veel zeg. Dat zal een superleuke dag geweest zijn. Zo te zien worden de mensen er vrolijk van.

Sow Cute! zei

Wat veel! En wat ontzettend veel leuks... Heb nu bijna bij iedereen even gegluurd naar de foto's. Veel plezier met je nieuwe spulletjes!

Lisette zei

Jeetje, wat een enorme berg leuke spulletjes heb jij buit gemaakt ;) Het was inderdaad een topdag en ik hoop jou en de rest heel gauw weer te zien!

Anoniem zei

Wat een boel spulletjes heb je gemaakt én gekregen! :) Het was supergezellig he!

sweetest design zei

wow wat veel prachtige dingen zitten er tussen! ik heb al op andere blogs er over gelezen leuk om zo iedereen haar verhaal te lezen :)

geniet van je spulletjes!

Desirée-ScrapDees zei

zo dat ziet er allemaal leuk uit zeg, het was meer dan geslaagd lijkt me!

Kim zei

Leuk verslag van de dag Nancy! Ik hoor het wel als je een sprei vindt ;-) Heb gelukkig nog een heleboel andere dingen liggen die afgemaakt kunnen worden.....

Esther zei

Leuke dingetjes allemaal en klinkt erg gezellig. Groetjes Esther.

knussemus zei

Vond het ook erg gezellig en ben blij dat je mijn schilderwerkje mooi vind! Dat is toch altijd wel eventjes spannend hoor! :)

Lique zei

Het was een super leuke dag!

FIjn dat je er was Nanc! *knuffel*

Anoniem zei

wat een creativiteit, wat een hoop spulletjes zijn er allemaal gemaakt :)
Leuke dag geweest zo te lezen :)

Maak jij die armbanden nog, met die eigen gebrande glaskralen? Die zie ik niet meer en dacht er ineens aan.

brigitte zei

Wow wat een leuke dingen allemaal.
Mooi gemaakt en super gekregen of geruild.

Groetjes en een fijne week Brigitte

Het Knuter Huuske zei

Wauw!! Wat Leuk Allemaal!!

Hier wordt je toch gewoon helemaal Vrolijk van :) :)

Fijn dat het Geslaagd was :)

Groetjes van Ivonne

Klaske v.d Bij zei

ZO...jij hebt leuke spulletjes gescoord..ziet er heel vrolijk uit.
En leuk om te lezen dat jullie het gezellig hebben gehad