zaterdag 19 februari 2011

It's my birthday..

en ik ben schandalig verwend!
Dank jullie wel voor jullie geweldige reacties op mijn berichtje van Eline's huis, dat was voor mij ook een superkado!!! Het bericht en jullie reacties ;-)
Vanmorgen al heeft mijn jongste dochter Lisa van 12 de kamer versierd, de tafel feestelijk gedekt, hebben we verse croissantjes, broodjes etc. gegeten en natuurlijk kadootjes uitgepakt.. en ja, ik heb van zoonlief een mooie blikopener gekregen!! Maar ik heb nog veel meer moois gekregen! Mijn oudste dochter Kim heeft twee geweldig leuke boekjes voor me gekocht:  'Schatjes'; 18 popjes van vilt van Nelly Pailloux en 'Vilt en vervilte wol' van Amandine Dardenne. Vooral het eerste is ontzettend leuk!!! Mijn jongste heeft het prachtige hart gemaakt en een ontzettend lief boekje met allemaal lieve gedichtjes! Zo mooi!!!
En toen kwam de postbode met een pakje.. van Lique, ook zo mooi.. een gehaakte tissueboxhouder, een sleutelhanger en een ontzettend mooi notitieboek met hoesje! Toen van Nicole toch nog ;-), een leuk mandje, raad maar, niet zo moeilijk, denk ik :) geweldig labeltje! T&T-stofje, magneetje voor button, echt super! En van Corine een gehaakte hartjesslinger, ook zo mooi!! Die probeer ik zelf al zo lang te maken, maar ik vind het zo'n gedoe, maar zo leuk!!!
en ook nog van Susan, een stukje swap, maar ook nog kadootjes.. echt ik ben nog nooit zo verwend, dames, dank jullie wel!!!!
en dan toch een kleine 'overpeinzing', dat mag hè, op je verjaardag ;-) Vorig jaar namelijk was het een heel andere verjaardag.. Ik kreeg van manlief een pyjama, van de kinderen fotolijstjes met hun foto's erin, want ik zou voor 6 tot 12 weken naar een herstellingsoord gaan.. niet echt een leuk vooruitzicht, maar het was nodig.. Ik was op, kon niet meer, mijn lichaam wilde niet meer.. dit alles speelde al een hele tijd. In januari had ik een gesprek gehad daar en in maart zou ik gaan. Tot ik een telefoontje kreeg dat het niet door ging. Ze vonden dat ik er 'te slecht aan toe was'.. dat er teveel mensen waren daar die zich waarschijnlijk aan mij zouden gaan 'optrekken', enfin, ze waren bang dat ik er slechter uit zou komen. En ja, en toen.. eigenlijk was ik zo opgelucht, want ik had er zo tegenop gezien! Het was of er iets 'gebeurde'.. ik ben bij de fysiotherapeut aan de slag gegaan, en langzaamaan ging het beter. Nog steeds ben ik niet de oude, zal dat ook niet meer worden. Wat belangrijk voor mij is, is grenzen aan geven. Dit kan ik en meer niet.
Ik heb opgezocht wanneer ik het voor het eerst echt contact kreeg  met Nicole, nu mijn beste vriendinnetje ;-) Dat was rond januari al, toen had zij haar webshopje nog en kocht ik mijn eerste stempels. In maart, 3 maart om precies te zijn, werd ik lid van swap-bot. Mijn eerste swap was met Creanoes op 12 maart, mijn eerste privé-swap met Susan, ik begon deze blog op 9 maart .. wat ik wil zeggen, wat kan er veel gebeuren in een jaar!
Vanaf vorig jaar 19 februari is het alleen maar beter gegaan (oké op een aantal hardnekkige blaasontstekingen na, maar daar wordt aan gewerkt. Je kunt niet alles hebben ;-) en zijn er zoveel leuke dingen gebeurd! Wat ik wil zeggen, soms kunnen dingen 'ineens' om slaan en een heel andere wending aan je leven geven. Ik heb dit vooral voor mezelf opgeschreven, omdat ik hoop dat ik volgend jaar 19 februari 2012 kan schrijven dat het nog steeds zo goed gaat en anders met heel veel plezier dit stukje kan lezen. Maar misschien, hopelijk kan het voor één iemand een klein steuntje in de rug zijn.
liefs, Nancy

43 opmerkingen:

Het Knuter Huuske zei

Van Harte Gefeliciteerd!!

Wat Heerlijk dat je zo Verwend bent!!
Super Leuke Kadootjes!!

En wat een mooie Blog.....
Fijn dat het allemaal beter of misschien zelf goed gaat (naar omstandigheden).....

Geniet nog maar Lekker even na!!

Wens je een Heeeeeerlijk Avond en Zondag!!

Liefs, Ivonne.

Cinderell@'s wereld zei

Nog gefeliciteerd!
En keep up the goed work...ik ben al 12 jaar bezig met mijn lichaam...en blijf vechten en elke keer lukt het me weer...bij deze voor jou een denkbeeldig...strijd engeltje om je te steunen in de komende tijd....X Cinderell@

Anoniem zei

Wat ben je verwend! En zo hoort het ook! ;)
En je overpeinzing: ik ben trots op je! :D Werd er bijna een beetje emotioneel van. ;)Zo zie je maar hoe je je in een jaar tijd veel beter kunt voelen! En volgend jaar nóg beter! :)
Allerdikste knuf aan mijn allerliefste vriendinnetje!

Marjolein zei

Als eerste onwijs gefeliciteerd met je verjaardag, en wat ben je inderdaad verwent zeg!!
En wat fijn dat het nu zo goed met je gaat, want het klinkt toch best heftig hoe het er een jaar geleden voor stond...
Ik wens je een heel leuk, creatief en vooral ook gezond jaar (en al die jaren daarna natuurlijk!), want goed in je vel zitten is toch het allerbelangrijkste! Dan gaat de rest ook gelijk een stuk beter!
Groetjes Marjolein

Wanda zei

Gefeliciteerd!!!
Leuk dat je zo verwend bent, maar dat hoort ook wel op je verjaardag.
Er kan veel gebeuren in een jaar tijd.

*knuffel*

Lydia zei

He meid, Van harte met je verjaardag! Wat bijzonder dat het in een jaar zo anders kan zijn. En ook heerlijk dat je er al zo een eind uit bent gekomen. Heeft het knutselen en bloggen je erbij geholpen? Dat is voor mij wel een echte uitlaatklep, echt tijd voor mezelf, lekker verdrinken in m'n knutsels...Goed jaar toegewenst meid! Aan de kadootjes zal het in ieder geval niet liggen...

vicarno's mama zei

Heel fijne verjaardag!!! En ik hoop dat het steeds beter met je blijft gaan! Wat een dapper verhaal dat je schreef.

ditjes-datjes zei

Hoi Nancy,
Van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.Maak er nog een gezellige avond van en nog hele vele gezonde en creatieve jaartjes erbij..
Groetjes,Ingrid

Naja zei

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Carolien zei

Gefeliciteerd met je verjaardag!!!

Katrientje vanalles zei

♥ een fijne verjaardag voor je. En wat ben jij in de waaten gestopt zeg. ben zelfs een beetje jaloers. hihi

Klaske v.d Bij zei

Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag...en wat ben je lekker verwend..
Maak er een gezellige avond van....en ng vele jaren in gezondheid..

Liefs Klaske

Kreatita T zei

Hele gelukkige verjaardag!
Je bent zo te zien super verwend geweest vandaag en dat is vast en zeker verdiend!

Groetjes,
Tania

Unknown zei

Van Harte.
Fijn dat het zoveel beter met je gaat,\.
Ik hoop voor je dat het dit jaar net zo goed of misschien nog iets beter met je gaat.
En ja er kan in 1 jaar zoveel veranderen.
Groetjes en een fijne avond nog Brigitte

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd Nancy! Je bent heerlijk in het zonnetje gezet zo te zien :D
Fijn dat de tijd weer bergopwaarts gaat voor je! :D

Dietlinde zei

proficiat met je verjaardag xx

groetjes dietlinde

Anni zei

Gefeliciteerd!! Wanneer was je eerste blog post?? Toen was ik nl. fan geworden ;-) Leuk dat je al die mooie spulletjes hebt gehad en ik ben je (natuurlijk) vergeten, lompe ik... Fijne weekend en geniet er van!!! Liefs

Anni zei

Oh, ik zie het al, vanaf 10 april ben ik al fan van je glaskralen, haha

TJ Lubrano zei

GEFELICITEERD :D! Zo te lezen begon de dag al gelijk goed ^_^. Ik wens je al het geluk toe en nog vele vele gezellige jaren!

Xx Tahira

Triesje zei

Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er nog een fijne avond van :-).
Zo te lezen heb je een fijne dag!

Groetjes Patricia.

bobbeez-8r1id zei

GEFELICITEERD.... geniet ervan !!!

Denco zei

Van harte gefeliciteerd en wat een leuke dingetjes heb je allemaal gekregen!!! Fijn dat het steeds een stukje beter met je gaat, wat kan er binnen een jaar veel veranderen!! Blijf goed voor jezelf zorgen!!
xx Astrid

- zei

Happy Birthday and great gifts you received. Sounds like your best gifts of all though are you loving family and positive outlook on life no matter what! You are an inspiration.

Lique zei

Wat fijn meis, deze dag!

Je bent een kanjer die keihard vecht en waar ik trots op ben, je bent een super vriendinnetje!

Liefs!

Haakmuts zei

Nancy van harte gefeliciteerd, je bent goed verwend en in het zonnetje gezet. Nog veel gezonde en creatieve jaren gewenst.

Unknown zei

Lieve Nanacy,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En je verdient het om verwend te worden :)
Ik hoop ook voor jou dat dit een heel goed, mooi en gezond jaar gaat worden!
Knuffel!

Roos zei

Hoi Nancy,

Ook namens mij van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Wat fijn dat het beterder ( bestaat dat woord eigelijk wel? haha) met je gaat.
Hopelijk knap je steeds meer op in de toekomst.
Blijf maar lekker bezig met het maken van mooie spulletjes, want daar doe je jezelf en ons(lezers/volgers van je blog) een groot plezier mee.
Het allerbeste gewenst, groetjes Roos

Suzanne zei

hee nancy
nog van harte hoop dat je een fijne verjaardag heb gehad
en dat je een goed jaar tegemoet gaat

Moois van mie zei

hip hip hoera!!!!

WOLfje zei

Heel erg gefeliciteerd met deze verjaardag!

janusje zei

Proficiat met je verjaardag! We zijn op dezelfde dag jarig. Ook voor mij was het een zalige dag. Daarnaast waren er ook de mijmeringen over hoe anders het een jaar geleden was. En het vertrouwen in een nieuw levensjaar, waarin weer van alle goeds kan gebeuren. Jouw bericht was dus heel erkenbaar. Ik duim voor je!

made by Mriek zei

Een dagje te laat maar toch nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!!
Afgelopen jaar liep anders dan je had gepland, maar alles gebeurt met een reden ;-)
Ik wens je nog vele mooie, creatieve jaren toe!!
Liefs,
Mriek

DEKAKADO zei

Van harte gefeliciteerd. Mooie, lekker uitziende gebakjes heb je gemaakt. Liefs, Marleen.

Sow Cute! zei

Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een fijne dag hebt gehad :D

Pippelotje zei

ook van mij nog een heel gelukkige verjaardag Nancy!!!!!

Anoniem zei

Hoi Nancy,
Ik heb toch internet verbinding!! Nogmaals van harte en fijn dat de hartjesslinger naar wens is;-)Ik schrok wel een beetje van je verhaal, ik weet dat je ziek bent, maar wist niet dat het zo erg was.
Dikke kus voor je 42e verjaardag!!

Desirée-ScrapDees zei

oeps te laat, maar in ieder geval nog steeds een gemeend: van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag. Zo te lezen is het een prima verjaardag geweest!

Anoniem zei

Ooooh ik ben te laat! Maar alsnog van harte gefeliciteerd!!!!!!

Le Patiné zei

Hoi Nancy,


ten eerste nog even super gefeliciteerd. Wel een beetje te laat maar heb zo'n druk weekend gehad. Met 2 verjaardag met op zondag ( wat een Toeval) mijn man die 42 werd. Dus nu pas even tijd om achter de comp te kruipen. En over je Ps dat vind ik echt super knap van je. Want dat is echt super moeilijk. En ik weet zeker als je zo door gaat dat je volgend jaar dat stukje kan schrijven.

Groetjes Natasja

Created by Essie zei

Nog van Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag. Dat zie ik nu zover had ik nog niet op je blog gekeken en lees dat er ook heel wat is gebeurd.
Vind het leuk dat je mijn eerste volger bent en kom regelmatig nog wel een keertje kijken.
Zoveel leuke ideeen.

Groetjes
Esther

The Little Forest, handmade zei

Beter laat dan nooit: alsnog van harte gefeliciteerd! Wat leuk om te lezen dat je zo'n fijne dag hebt gehad. Veel liefs, Marieke

De Sierkip zei

Beetje laat , maar alsnog van harte gefeliciteerd!! Tjonge, je hebt het wel voor je kiezen gehad, zeg! Wat fijn dat het nu weer zoveel beter met je gaat!!

Groetjes, Simone

Anoniem zei

Niet een beetje laat, maar schandelijk laat !! Alsnog van harte gefeliciteerd, Nancy, en dankjewel voor je persoonlijke overpeinzing. Fijn dat 't weer zo goed met je gaat.
*knuffels*