donderdag 7 juli 2011

Miepie, GIVE-AWAY!!! & blogvakantie

Miepie is af!!! Met jurkje, maar dochterlief heeft hem liever zonder jurkje! Ik ga nog wel de schoentjes maken, die vind ik zo lief!!!
en dan eindelijk, mijn give-away!!!
Al 445 volgers, meer dan 80.000 pageviews, jeetje, echt geweldig!! Zoveel leuke blogs komen er iedere dag weer bij!! Ik probeer jullie echt allemaal een keertje te bezoeken, maar het wordt best moeilijk ;-)
Vandaar.. drie dingen!
Als eerste: 100 knopen en twee verstelbare ringen om zelf mee aan de slag te gaan
ten tweede: onderstaande boxpouch 
en tatata... onderstaande tas!!!
(ik ga het niet redden een andere te maken en het duurt al zo lang... ;-) dus heb ik besloten deze weg te geven.. ik ga zo'n zelfde nog wel voor mezelf maken, maar dat doe ik in de vakantie 
 Wat moet je doen, uiteraard volger zijn van mijn blog, tenslotte doe ik het daar voor, voor jullie trouwe volgers! Dus ben je volger (uiteraard mag je volger worden) laat hieronder een berichtje achter en geef je voorkeur aan. Als je geen voorkeur hebt, doe je automatisch mee voor alle drie. Als je wilt, mag je een berichtje op je blog zetten, maar dat hoeft niet. Ik maak de uitslag na onze vakanties (iedereen gaat hier 'gespreid', dat krijg je met 'grote' kinderen ;-) bekend, en wel op:
15 augustus
Dat lijkt nog heel ver, maar de weken vliegen voorbij! Althans hier! Wat ook inhoudt dat ik even met blogvakantie ga! Er moet nog veel gedaan worden voor iedereen weg kan, zaterdag vertrek dochterlief als eerste, enfin.. even andere dingen! ;-)
Ik wens jullie allemaal een hele fijne vakantie!!
Ik zal af en toe nog een leuk DIY-ideetje plaatsen en kijk ernaar uit na de vakantie jullie blogs weer te lezen en te kijken of jullie allemaal mee doen met mijn give-away natuurlijk! ;-)
liefs, Nancy

zondag 3 juli 2011

Au! ;-)

Ik heb me geprikt en omdat ik druk bezig was met mijn give-away kadootje, heb ik provisorisch (ja, tweede keer deze week, Nicole, maar nu ergens anders aan ;-) een stukje stof en een kawaii plakbandje eromheen gedaan, want stel je voor dat het op de stof zou komen! ;-) maar...... eindelijk durf ik het nu ook wel te geloven... ik heb namelijk vrijdag te horen gekregen dat ik onderstaande 
naaimachine heb gewonnen...
Geweldig hè?! Ik kon het echt niet geloven!!! Maar ik heb Elaine van de www.destoffenbeurs.nl al gesproken (twee keer zelfs, 1x in de Albert Heijn en 1x gewoon, telefonisch hoor ;-) en het is toch echt waar!!! Ik was zo blij dat de kinderen dachten dat we de Staatsloterij hadden gewonnen! Nou, voor mij voelde het ook zo hoor! Jeetje, wat een prijs! Ik geloof dat ik er de eerste weken alleen maar naar ga kijken ;-) Nee hoor, ik krijg gelukkig een hele uitgebreide uitleg van een leverancier hier in de buurt! Wat zal ik nu mooie dingen gaan maken ;-)
Gisteren ben ik bij Nicole geweest! Het was ontzettend gezellig! Ze heeft me weer veel te veel verwend met kadootjes uit Frankrijk en Belgïe!  
Een ontzettend lief stofje, mooi lint, nog mooier 'cm-lint', onderstaande 'kartonnen knoopjes' en twee ontzettend leuke Matroesjka mokken, maar die waren helaas al in gebruik en dus 'vies' ;-) Ik ben er superblij mee!! Oh ja, en dat leuke etuitje met KAM-SNAPS!! Jullie voelen hem vast al aankomen.. ook ik ben aan de kam-snaps gegaan! Althans, ik heb ze besteld en ze moeten uit China komen, dus dat kan 'even' duren...
Maar ze zijn ontzettend leuk!!!  
en eindelijk heb ik het door! 'de tas'! Nicole heeft het me uitgelegd en dus wordt dat één van de andere give-away kadootjes. Onderstaand model (maar dan goed ;-)! Ik ben er achter dat het formaat nu eenmaal zo is, dus niet groter, maar ik hoop dat jullie hem toch leuk gaan vinden! Nog een paar dingetjes te gaan!!!  
Fijne week alvast!
liefs, Nancy