maandag 31 oktober 2011

nieuw! en zo.. ;)

Even tussendoor.. zou je ook graag zelf van die leuke, grote, te gekke ringen willen maken.. kijk dan even op mijn pagina 'for sale'!

dat staat er eindelijk op!
Dank jullie wel voor de lieve reacties op mijn (ons) avontuur in Utrecht!
Blij te lezen dat ik niet de enige 'autoheld' ben ;-) En inderdaad hebben we ook hele leuke momenten gehad! Wat heb ik nou allemaal gekocht..
ja.. dat kan ik dus nog niet allemaal laten zien, omdat een deel ervan weer naar een swap gaat.. een paar dingetjes, bij de HEMA (ja, die leuke dingen van V&D heb ik jammer genoeg niet gekocht.. ze waren best prijzig, maar wel erg leuk hè?! Ach, in Roosendaal hebben ze een hele grote V&D!! ;-) heb ik dus deze leuke stofjes (rechts) en hetzelfde papier erbij gekocht!! Zo leuk!!
en ja, daar ben ik gisterenmiddag even mee bezig geweest, uiteraard met de bigshot.. het resultaat kan ik jullie nog niet laten zien.. deze week gaan er 2 swaps de deur uit en dan kan ik weer wat eindresultaten laten zien! 
(rechts weer de stof en links het papier)
dan heb ik een geweldige winkel ontdekt, waar ik wel even de naam van kan geven, Tiger stores (een Zweedse winkel, wow!!!) Geen webwinkel helaas, dus als je niet in de buurt van Utrecht, Arnhem of Nijmegen woont, zou ik niet op de link klikken!
Daar heb ik een paar hele leuke dingen gekocht!!! binnenkort..
en zoals ik jullie schreef, was mijn jongste dochter dus met oma naar Londen en die brachten ook weer zulke leuke dingen mee... Jammer genoeg (nee hoor, ik ben er dolbij mee ;-) is alleen de cupcake-pincusion van mij en de etui en sewing-kit voor mijn oudste dochter en de leuke portemonnee en hanger zijn van mij. In het speldenkussen zit nog een uittrekbaar meetlint, zie je?! Het wow-effect ;) 
Dus, eind van de week meer eindresultaten en de leuke kadootjes die ik heb gekocht in onder andere de Tiger-store!
Fijne week allemaal!
liefs, Nancy

16 opmerkingen:

Anne-Marie zei

Hoi Nancy, je bent weer druk lees ik. Kijk maar uit dat je Bigshot niet vroegtijdig versleten is...... Nee, grapje hoor.....Wat een leuke kadootjes heb je weer gekregen. Fijne week. Groetjes, Anne-Marie

Roos zei

O jee, ik heb 2 weken geleden dezelfde stofjes en ook het papier bij HEMA gekocht...
Ach ja, we zullen ook vast niet de enige twee zijn die hiervan in bezit zijn haha.
En ik maak er toch weer iets anders van als jou, want ik heb helaas niet zo'n mooie machine..ja dat doet pijn...haha.
Fijn voor je dat je zo'n leuke week hebt gehad, groetjes Roos x

Cindy zei

Wat een leuke spulletjes heb je gekocht!

Gonny zei

Dat ziet er weer heel leuk uit allemaal.
Veel knutselplezier.

Groetjes, Gonny

Anoniem zei

Wat een leuks weer! Je knopensetjes zijn geweldig, je figuurtjes erg lief (ben benieuwd wat je ermee gaat maken!) en de kadootjes super! Je bent weer goed verwend! :D

Anoniem zei

Geweldige spullen heeft Lisa meegenomen!!! En laat de swap maar komen, ik ben zooooooo nieuwsgierig!! :-)

Esther zei

Heb net ook je vorige berichtje gelezen, wat super van jullie,wat kun je veel met z'n machinetje.Prachtig, fijne week groetjes Esther.

kralenqueen zei

Ook even tussendoor :-) de ringen zijn geweldig geworden !!! de grote knoeps prijkt aan mijn middelvinger enne.... steelt de show dus. Want veder heb je geen sieraad nodig.
Maar nee echt even zonder dollen... je pakketjes zijn aan te raden hoor ! Heel veel knoopjes en andere dingetjes voor weinig. En een groot knutselplezier heb je er van.
liefs Rianne

lien zei

oh wat leuk, ik ben zo benieuwd wat je van de stofjes gaat maken!!!
De spulletejs uit Londen zijn erg leuk ook. veel plezier met freubelen!
Liefs Carolien

Unknown zei

Leuke spulletjes Nancy!
Leuk dat je van je stansjes hetzelfde papier en dezelfde stof hebt gevonden. Ben benieuwd naar je creaties!

Studio Paars zei

Leuk idee, die DIY-setjes!
(je linkje werkt alleen niet)
En super die bloemenprintjes :D

Corine zei

Wat een leuke spulletjes allemaal Nancy :)

en het is nu laat, maar morgen wil ik zeker even kijken naar die ringen...lijkt me super...ik ben weer helemaal into sieraden maken..maar ringen heb ik nog niet gemaakt..

groetjes Corine

Marjolein zei

Die Tiger Store is echt leuk, heb even op de site gespiekt! (en niet duur, lekker hollands ;-) )
En nog even over je Utrecht avontuur, ik rij veel overal in het land en heb daar weinig moeite mee. Maar die driebaansrotondes met verkeerslichten in Utrecht vind ik echt een ramp! (Manlief vindt ze juist heel handig en zegt dat dan ook met zo'n zucht van 'vrouwen en autorijden...')
Groet!

Haakmuts zei

Weet je dat Utrecht de meeste vreselijke stad is om te rijden,ik had het nooit gedurfd, knap hoor dat je het gedaan heb. Hoop dat je dochter alles weer op eigen kracht kan doen. Je bent wel weer erg leuke spulletjes tegen gekomen, enig die stof en papier van hetzelfde patroon en wat snijd die Bigshot je stof mooi, plak je daar eerst vlieseline onder? Wat bloedzonde dat die Tiger Store geen webwinkel heeft, ik denk dat ik daar dan toch driftig gebruik van zou maken want wat hebben ze leuke spullen.

Goed idee van je die ring/knoop setjes.
Veel succes er mee.

Desirée-ScrapDees zei

oh die big shot, das toch wel een apparaat waar je me lekker mee maakt hoor, juist voor de stofjes en vilt. Heb er op de beurs naar gekeken maar vind hem toch echt te duur, hopen dat ze nog wat zakken met de prijs!
En die winkel ken ik ja daar benik in Arnhem wel eens binnen geweest, niets gekocht toen, maar wel erg verleidelijk, ben benieuwd wat je daar gescoord hebt!
En wat een gave dingen heb je gekregen(en niet gekregen hihi) vooral die cupcake is super, ze kent je smaak wel heel goed hoor, gaaf!

Pleuntje zei

Wat een prachtige dingen heb je weer laten zien. Het lijkt wel een snoepwinkeltje zo alles bij elkaar. En je meetlint is super ! groetjes Petra